Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanosna glumica

Elizabeth Hurley (56) pokazala vitku liniju u bikiniju i oduševila pratitelje: "Bezvremenska ljepotica'

Foto: PA/Pixsell
1/12
03.02.2022.
u 23:00

Zanosna Britanka često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu na društvenim mrežama, a mnogi se pratitelji pitaju kako je i u šestom desetljeću života uspjela zadržati mladolik izgled i vitku liniju.

Glumica Elizabeth Hurley (56) oduševila je pratitelje novom objavom na društvenim mrežama. Pokazala je svoju vitku figuru u bež bikiniju, a požalila se i kako je posljednji puta na odmoru bila prije prvog lockdowna 2020. godine.

-Ne žalim se, ali imam osjećaj da sam na godišnjem odmoru bila u prošlom vijeku, baš prije prvog lockdowna. Pravit ću se da sam na zamišljenom godišnjem- napisala je Elizabeth uz fotografiju koja je 'zaradila' više od 110 tisuća lajkova, a ubrzo su se nanizali i broji komplimenti.

"Kakva ljepotica", "Bezvremenska ljepota", "Wow", "Predivna", "Još uvijek jedna od najljepših žena","Divno", "Kako održavaš formu?", "Savršenstvo", samo su neki od komentara.

Zanosna Britanka često objavljuje fotografije u kupaćem kostimu na društvenim mrežama, a mnogi se pratitelji pitaju kako je i u šestom desetljeću života uspjela zadržati mladolik izgled i vitku liniju.

Inače, glumica koju mnogi pamte po filmu "Austin Powers" ima vlastitu liniju kupaćih kostima, a u intervjuima često priča o važnosti zdrave prehrane i aktivnog života. Ujutro prvo popije čašu mlake vode s limunom, potom nezaslađeni espresso, a tek kasnije nekoliko integralnih keksa. Preskakanje doručka nešto je s čime se većina nutricionista ne slaže, no čini se da Elizabeth nema problema s tim.

Svoje linije kupaćih kostima, odgovarajućih parea, ljetnih haljina i ogrtača, najbolje reklamira ona sama. Naime, čak i linije kostima koje su inače namijenjene mladim djevojkama, njoj pristaju odlično.

VIDEO>> Ksenija Pajić nominirana je za Večernjakovu ružu: "Ljudi su željni nasmijati se, malo se opustiti"

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije