Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove svađe na Farmi

Elio Pisak: Završit ću u Vrapču od ovih spletki i nervoze!

Elio i Antonio
Nova TV
26.03.2010.
u 10:41

Elio se i dalje ne može pomiriti što je izabran za drugog dualista, ponovio je da vjeruje kako je za njegov izbor kriv Danijel jer uspješno manipulira farmerima.

Elio se i dalje ne može pomiriti što je izabran za drugog dualista. Ponovio je da vjeruje kako je za njegov izbor kriv Danijel jer uspješno manipulira farmerima.

Poručio je i da se ne ljuti na Antonija koji ga je izabrao, ali da na Danielove tračeve ne može ostati imun.

- Završit ću u Vrapču od ovih spletki i nervoze - poručio je istraski pjevač dok se spremao za odlazak u kućicu za duliste. Antonio se prije toga povjerio ženskom "klanu" da mu je sada žao što je izabrao Elija.

Komentara 2

DN
dnl812c
04:25 08.05.2016.

Zašto je milo hrnić živčan?

OV
over
11:57 05.04.2010.

e j.g. ne mozemo sada svi u vrapce :p

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije