Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
linija donjeg rublja

Elfsi u vrućoj kampanji skinuli plivača Alekseja Puninskog

elfs (1)
Foto: ELFS
1/5
03.10.2011.
u 11:42

– Kreiranje muškog donjeg rublja uistinu je bio zabavan i izazovan proces. Tu jednostavno nema kompromisa, svaki aspekt mora biti savršen, kako funkcionalno tako i estetski – izjavili su Elfsi.

Modni dvojac, čije mladenačke kreacije obožavaju i kraljice estrade Jelena Rozga i Severina Vučković, dizajnirao je kolekciju muškog donjeg rublja koja će zasigurno probuditi i pozornost žena jer su Elfsi u kampanji skinuli hrvatskog plivačkog reprezentativaca Alekseja Puninskog koji se odlično snašao u ulozi modela.

– Ponosan sam na kampanju s dizajnerskim dvojcem Elfs. Primivši njihov poziv za suradnju nisam oklijevao ni minute, jer u njima vidim najbolje predstavnike hrvatskog modnog dizajna i privatno vrlo često nosim njihove kreacije – izjavio je Aleksej povodom svog modnog debija.

Kada je u pitanju odabir donjeg rublja, ni žene ni muškarci ne pristaju na kompromis. Print, kroj, materijal, dizajn samo su neke karakteristike kojima donje rublje mora udovoljiti da bi bilo idealno, da bismo se u njemu osjećali samouvjereno i ugodno. Upravo stoga modni brend Elfs, osluškujući potrebe i želje modernog muškarca, dizajnira mušku liniju donjeg rublja kojoj nijedan muškarac neće odoljeti.

– Kreiranje muškog donjeg rublja uistinu je bio zabavan i izazovan proces. Tu jednostavno nema kompromisa, svaki aspekt mora biti savršen, kako funkcionalno tako i estetski. Već smo i prije imali dodira s kreiranjem donjeg rublja, ali ovo je bio ozbiljniji pristup i uistinu smo zadovoljni rezultatima i kampanjom – izjavili su Elfsi.

Linija muškog donjeg rublja dolazi u dva osnovna modela i dvije boje: klasične slip ili bokserice, crne ili bijele.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije