Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promocija dvd-a

Elegantna Severina u dekolteu skrivala govor zahvale

severina (1)
Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/6
03.12.2010.
u 23:10

Pjevačica je predstavila ograničenu ediciju od dvije tisuće paketa koji sadrže novi DVD, karaoke, dokumentarni film "Kad se pretvorim u Severinu", kreme Skeyndor i poklon bon s 30 posto popusta u trgovinama Estare Culto.

- Puno bolje pišem nego što govorim i shvatila sam da pametni i knjiški ljudi čitaju s papira pa ću tako i ja - našalila se Severina Vučković i iz dekoltea izvadila papir s govorom koji je pripremila za promociju DVD-a “Tridesete uživo” u petak navečer održane u zagrebačkom klubu Shamballa.

Pjevačica je predstavila ograničenu ediciju od dvije tisuće paketa koji u crnoj plišanoj kutiji sadrže novi DVD, karaoke, dokumentarni film "Kad se pretvorim u Severinu", kreme Skeyndor i poklon bon s 30 posto popusta u trgovinama Estare Culto.

Prigodne govore koje su održali Nevena Rendeli, Zoran Šprajc i Miroslav Lilić popratila je i projekcija video spota "Pucajte na tamburaše" koji se nalazi na DVD-u. Prva se za govornicom našla Nevena Rendeli koja je Zorana Šprajca najavila kao Severininog omiljenog TV voditelja.

- Znam da je Severina najpopularnija pjevačica u zemlji, ali moram priznati da nemam nijedan njezin CD - priznao je Šprajc.

Uz njezinog dečka Slavka Šainovića, pjevačicu su podržali Aleksandar Stanković, Lejla Filipović, Kemal Monteno, Petar Grašo, Zlatan Zuhrić Zuhra, Ida Prester, Ivica Propadalo i drugi.

Bilo je lijepo vidjeti Stankovića i Severinu kako se ponovno druže nakon što su neko vrijeme bili u svađi. Da između pjevačice i voditelja ljubav na profesionalnom planu ponovno cvate bilo je jasno kada je Seve krajem studenog došla na promociju Acine knjige poezije.

Blog SeveFanClub-a

Komentara 14

UI
uvijek i sve
23:59 03.12.2010.

A ko je ta Severina? Svaki dan je u novinama, na televiziji.... Čime je ta zaslužila našu pozornost?

BU
budisvoj
23:54 03.12.2010.

Zoran Šprajc ex Jovanović nema nti jedan CD od Severine,ali sigurno ima DVD(sex s Lučičem),...Jovanoviću priznaj

OB
-obrisani-
08:58 04.12.2010.

jel sigurno na nju naslonit bicikl ?..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije