Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u svečanoj loži

Elegantna Kolinda na Maksimiru poslala podršku Ukrajini, pažnju ukrala njezina vitka linija

Zagreb: Prijateljska i humanitarna utakmica zagrebačkog Dinama i kijevskog Dynama
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/10
29.04.2022.
u 11:26

Bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović sinoć je na stadionu Maksimir pratila humanitarnu utakmicu između zagrebačkog Dinama i Dinama iz Kijeva u elegantnom izdanju.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović sinoć je na stadionu Maksimir pratila humanitarnu utakmicu između zagrebačkog Dinama i Dinama iz Kijeva u elegantnom izdanju.

Utakmicu je pratila u svečanoj loži u društvu svog bivšeg savjetnika Tomislava Madžara, a za ovu prigodu odabrala je strukirani sako u svjetloplavoj boji koji je istaknuo njezinu vitku figuru, a kombinirala ga je s crnim hlačama dok je kosu skupila u niski rep. Posebni detalj bila i žuta majica koju je obukla ispod sakoa kako bi poslala poruku podrške Ukrajini.

Naime, sinoćnja utakmica bila je humanitarnog karaktera, a sav prihod od susreta bio je namijenjen pomoći ratom zahvaćenoj Ukrajini.

Kolinda je u ponedjeljak navečer bila i na svečanoj promociji knjige “Zeko – biografija Velimira Zajeca” koja je održana u zagrebačkom kazalištu Komedija. Predstavljanje biografije jednoga od najvećih Dinamovih i hrvatskih nogometaša privuklo je i brojna poznata lica, a među njima isticala se bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je u Komediju stigla u tamnoplavoj baršunastoj haljini koju je upotpunila bisernom ogrlicom.

Nakon promocije slavljenička atmosfera nastavila se u Saloonu gdje se bivša predsjednica opustila i zapjevala domaće hitove.

VIDEO Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

Komentara 5

MA
Makbe
13:42 03.05.2022.

Super žena u svakom pogledu, samo mi fali Jakov. Jakove, javi se....

Avatar decani
decani
14:00 29.04.2022.

Nadam se da nije cula za onu novu cokoladicu sa cvarcima! Inace ode linija...

OG
Oglasivac277
14:23 29.04.2022.

glumica za oskara! Nadam se da ce Uskok pokucat na njena i na vrata njezinog celavog savjetnika !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije