Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Edin iz 'Braka na prvu' borio se s viškom kilograma pa postao bodybuilderska zvijezda

Foto: RTL
1/7
16.11.2021.
u 14:54

Edin je inače iz Bihaća, a prije ulaska u show otkrio je da više ne vjeruje u srodne duše nakon što se razočarao u ljubav, ali ipak ostavlja tračak nade da će se njegovo mišljenje promijeniti

Edin Bešić (33) iz 'Braka na prvu' u proteklih je nekoliko godina doživio veliku fizičku transformaciju, a na svojem je Instagram profilu podijelio kako se mijenjao kroz godine te kako je zahvaljujući treninzima izgubio više od 20 kilograma.

Također se pohvalio i osvojenim petim mjestom na bodybuilderskom natjecanju 2019. godine, a na fotografiji se pohvalio mišićima i preplanulim tenom.

Foto: Instagram

Malo tko je mogao očekivati da će se upravo povučeni Edin naći u ljubavnom četverokutu ove sezone. Naime, nakon što nije uspio osvojiti Ernu, ljubav je pronašao s Jasminovom suprugom Sanelom, koja je u njemu pronašla čovjeka svog života.

Edin je inače iz Bihaća, a prije ulaska u show otkrio je da više ne vjeruje u srodne duše nakon što se razočarao u ljubav, ali ipak ostavlja tračak nade da će se njegovo mišljenje promijeniti.

Inače, Edin radi kao savjetnik u automobilskoj kući, a s pratiteljima redovito dijeli fotografije s treninga.

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Alanom Hržicom  
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije