Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena glumica

Ecija Ojdanić oduševila obožavatelje 'Kumova' novom fotografijom: 'Najbolja serija'

Foto: Instagram
1/30
18.11.2023.
u 15:45

Ecija Ojdanić je podijelila fotografiju sa seta serije 'Kumovi' na kojoj se može vidjeti kako se glumci zajedno druže na snimanju. Na svježem zraku, odjeveni u jakne pokušavaju se ugrijati, a može se vidjeti i kako su odlično raspoloženi tijekom snimanja i zajedničkog razgovora.

Glumica Ecija Ojdanić (49) dio je glumačkih lica koja igraju u seriji Nove TV 'Kumovi' koja se vrti kroz radni tjedan. Ecija igra lik Mirjane Bogdan, Zlatanove majke koja trenutno nije u epizodama koje se vrte ne televiziji. Naime, Ecijin lik uputio se u Argentinu u posjet rodbini te je trenutno ne vidimo, a glumica je sada otkrila da će se u jednom trenutnu vratiti na male ekrane. Naime, Ojdanić je podijelila fotografiju sa seta serije na kojoj se može vidjeti kako se glumci zajedno druže na snimanju. Na svježem zraku, odjeveni u jakne pokušavaju se ugrijati, a može se vidjeti i kako su odlično raspoloženi tijekom snimanja i zajedničkog razgovora.

- Kumovi na izletu u prirodi! - napisala je pore fotografije.

 

"Najbolja serija, obožavam gledati, snimite još pet sezona", "Pozdrav za cijelu ekipu!", pisali su joj obožavatelji.

Inače, trenutno se emitira druga sezona ove serije, a u njoj igraju i: Milan Štrljić, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, Momčilo Otašević, Nika Barišić, Vedran Mlikota, Daria Lorenci, Radoslava Mrkšić, Mirna Mihelčić, Lara Obad, Ana Uršula Najev, Barbara Vicković, Stojan Matavulj, Lovre Kondža, Ratko Glavina, Konstantin Haag, Domagoj Ivanković, Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Mijo Kevo, Ante Krstulović, Iva Kraljević i brojni drugi glumci.

VEZANI ČLANCI

 

Dodajmo i da Ecija na svojim društvenim mrežama, sa svojih 53.000 pratitelja često dijeli različite trenutke iz svog svakodnevnog života, a nedavno je otkrila i koji će se glumac pridružiti ovoj seriji. Radi se o Žarku Radiću.

 - Radni tjedan je započeo najbolje moguće cik zore, s ovim vječnim šarmerom i divnim kolegom. Susret pred kamerama nakon punih osam godina - napisala je glumica pored zajedničke fotografije koju je podijelila s pratiteljima na Instagramu. 

Uz Žarka Radića već uigranoj glumačkoj postavi pridružili su se Fabijan Pavao Medvešek, kao i Nataša Janjić koji će donijeti nove obrate i dodatno uzburkati već uzavrelu atmosferu u Zaglavama.

VIDEO Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar imaju razlog za slavlje: U obitelj slavnog para stigla prinova

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije