Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOVI

Ecija Ojdanić novom objavom oduševila pratitelje: 'Vi ste moja motivacija'

Ecija Ojdanić
Foto: Instagram
1/10
09.12.2023.
u 08:00

- Nakon prošlog tjedna u kojem sam odigrala 5 izvedbi , tri različita naslova, u 5 gradova i 2 države, prošla cca 2000 km s 3 različita prijevozna sredstva, jedino što mogu je posegnuti za psihoterapijom trčanjem. Dan kao izmišljen, čak sam i na malo snijega nabasala.. Hvala mom suprugu koji je uletio s kuhanjem ručka, napisala je Ecija

Glumica Ecija Ojdanić preoteklih dana je puno radila, a sada je stiglo vrijeme odmora. Na Instagramu je objavila fotografiju tijekom trčanja i opisala gdje je sve bila.

- Nakon prošlog tjedna u kojem sam odigrala 5 izvedbi , tri različita naslova, u 5 gradova i 2 države, prošla cca 2000 km s 3 različita prijevozna sredstva, jedino što mogu je posegnuti za psihoterapijom trčanjem. Dan kao izmišljen, čak sam i na malo snijega nabasala.. Hvala mom suprugu koji je uletio s kuhanjem ručka, napisala je Ecija.

"Kakva žena, respect", "Svaka čast, vi ste moja motivacija", "Skidam kapu, vi ste žena zmaj", "Ti si kraljica", "Svaka čast", pisali su oduševljeni pratitelji.

Podsjetimo, Ecija je nedavno podijelila fotografije s maratona na kojem je sudjelovala i napisala svoje dojmove:

 - Svaki maraton je jedan život u malom. I svaki te iznenadi nekom novom situacijom, i životnom lekcijom. Ovo mi je sedmi po redu, i stvarno nikad teži. A trebao je biti, prema kondiciji i formi, apsolutno najbolji - započela je glumica.

- Moj plan je bio da konačno spustim maraton ispod 3:30. Sve je govorilo da bi to i mogla. Prednost domaćeg terena, ravna staza, dobra priprema... ok, vrijeme malo toplije, ali da se izdržati. Trener mi prije utrke kaže, drži ti pace 5:00. A onda, u drugom krugu ubrzavaj. Kažem ja da ja tako ne znam trčati, da ću se zaletjeti na 4:50, pa što bude. On se nasmije, i kaže, prava emotivka. Trči se glavom, a ne srcem. E, da sam ga poslušala... - dodala je.

- I zaista, prvi krug, 21 km, kao po špagi. Jesam malo gazila, ali nisam izlazila iz zone ugode. Sve je upućivalo na probijanje granice od 3:30. A onda, već nakon 23. kilometra, kao da me netko izgasio. Takav pad snage, nevjerojatno - podijelila je svoje osjećaje glumica.

VEZANI ČLANCI: 

- I počinje mučenje, strašno. Ništa me ne boli, noge, nemam grčeve, samo nemam snage. I užasno mi je teško… i kreće borba.. odustati ili ne? Jer, svi moji maratoni zadnjih par godina su bili čisti užitak.. zato i trčim, zbog tog osjećaja užitka i ljepote, a ne ova muka. Negdje kod bolnice Dubrava, osjećam hladne žmarce, na plus 26! Taman pomislim zaletjeti se na Hitnu, da mi kažu što mi se događa, počnem hodati, kad čujem neko me zove: 'Ecija, što ti je, zašto hodaš?' Ja kažem da mi je slabo, i da razmišljam odustati i prekinuti ovu muku, kad me taj momak bodri, daje gel, i kaže: 'Nema odustajanja, trči!  I ne svratim na Hitnu, nastavim trčati... Nakon par kilometara, opet...Ne znam hoću li uspjeti s tom slabosti istrčati još 14 km...Sad je jasno da ambicija najboljeg vremena je potopljena. Samo vrtim u glavi, fućkaš ego, svaki istrčani maraton je pobjeda...Pa da i prehodam zadnjih 10 - objasnila je pa dodala za kraj:

- Mantram u glavi: 'Krepat’ ma ne molat' i tako kilometar po kilometar, dođem do cilja. Najgore vrijeme u zadnje 3 godine trčanja, 3:50, ali dovoljno za postolje. Treća u kategoriji, 22. Puno dobrih lekcija, a najvažnija ipak pamet, a ne srce! I odustajanje nije opcija- zaključila je glumica.

VIDEO: Ivica Todorić i Miroslav Škoro pjevaju 'Sude mi' 

Ključne riječi

Komentara 1

DZ
Dzasmin
10:16 09.12.2023.

Okolo gladac, iznutra jadac. Stari, novim lakom lakirani auto i dalje ostaje stari auto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije