Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamjena

Ecija Ojdanić: Na ulici me ispituju jesu li mi djeca unuci

ecija ojdanić (1)
jurica galoić/pixsell
18.03.2013.
u 10:00

Glumicu zabavlja to što je mali obožavatelji zbog uloge Nele u Larinu izboru svrstavaju među bake pa joj se poslije ispričavaju zbog zabune

Nakon dvije godine rada na seriji "Larin izbor", Ecija Ojdanić najavljuje spektakularan kraj.

– Ulazimo u finiš serije, ali što će se točno događati s likovima, još ni sami ne znamo – kaže popularna Nela Zlatar. Istodobno sa serijom, 39-godišnja Ecija snimila je i film "Hitac" čiji je redatelj njen suprug Robert Orhel.

– Premijera će biti u Puli, a u međuvremenu igram i u predstavi "Bobočka ili Drugih sto stranica Filipa Latinovića". Već sam pomalo umorna i do jeseni ne želim nikakve projekte. Vrijeme je za odmor – sa smiješkom kaže glumica koju na ulici mnogi zazivaju Nela, što joj ne smeta.

– Kažu da u stvarnosti izgledam mnogo mlađe nego na TV-u jer u seriji ipak igram lik koji ima djecu i unuke – kaže glumica i prepričava situaciju koja joj se dogodila.

– Šetala sam se s dvoipolgodišnjim sinom Jakovom. Prišla su mi neka djeca koja su me na ulici prepoznala i pitala su me je li mi to unuk. Bilo je zabavno – kaže Ecija koja ima i sedmogodišnju kćer Cvitu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije