Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubi nogometaša

Ecija Ivušić: 'Nikada ne bih mogla biti s bauštelcem, više me privlače odvjetnici'

Foto: Nova TV, Instagram
1/8
20.08.2019.
u 19:27

Ecija Ivušić nedavno je dospjela u središte pozornosti nakon što je otkrila da ljubi nogometaša Nikolu Pokrivača. Sada je progovorila o njihovoj romansi, ali i otkrila s kime nikako ne bi mogla biti u vezi.

Nekadašnja radijska i TV voditeljica Ecija Ivušić ovih je dana glavna tema domaćeg showbiza. I to zbog veze s nogometašem Nikolom Pokrivačem koju je nedavno sama otkrila na svojim društvenim mrežama. Da je zaljubljena potvrdila je i gostujući u IN magazinu gdje je novinaru Davoru Gariću otkrila čime ju je Nikola osvojio.

- Ne znam čime nije. On je jedna od boljih osoba koje sam upoznala u svom životu - kazala je Ecija. Na pitanje zašto domaće ljepotice ne mogu odoljeti nogometašima Ivušić je odgovorila kako njezina ljubav s Nikolom nema veze s njegovim zanimanjem. Na pitanje novinara bi li se mogla zaljubiti primjerice u bauštelca ili prodavača lubenice Ecija je odgovorila da ne bi.

- Ne bih se mogla zaljubiti u bauštelca. Svi znaju da ljudi nemaju zajedničkih dodirnih točaka. Nikola (dečko) i ja imamo puno više zajedničkih točaka nego što bi vjerojatno imala s nekim bauštelcem - rekla je Ivušić. Svoju tezu još je jednom potvrdila kasnije rekavši kako bi ju prije privukao dotjeran odvjetnik nego znojni bauštelac.

Foto: Screenshot/Nova TV

Otkrila je i kako nikada u životu ne bi objavila svoj kućni video uradak pa makar i pod cijenu slave. Priznala je i da su joj muškarci u nekoliko navrata slali obnažene fotografije u inbox. - To je strašno. Osjećam se kao da me netko siluje u tom trenutku - rekla je Ecija.

Prilog IN magazina u kojem gostuje Ecija možete pogledati OVDJE od 19:35 minute.

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

 

Ključne riječi

Komentara 70

DU
Deleted user
19:47 20.08.2019.

Za tebe je draga " baustelac" - lumen.

VI
virovitica1234
20:05 20.08.2019.

nikad mi nece biti jasno zasto takvim osobama daje i sekunda medijskog prostora?

Avatar TamiFlu
TamiFlu
19:43 20.08.2019.

Mala stracica s knezije. Puj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije