Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA VODITELJICA

Ecija Ivušić iznenadila fanove: 'Mušku stranu oduvijek skrivam'

Ecija Ivušić
Foto: Instagram
1/5
16.09.2018.
u 15:00

-  Kažu da je desna strana tijela ženska, kreativna i intuitivna, a lijeva muška i intelektualna. Ne znam da li je slučajno, ali mušku oduvijek skrivam. Kosom, rukom. Nekako ju uvijek uspijem zataškat. Nažalost ili na sreću usta ne uspijem često pokrit pa tu iziđe svašta. Najčešće iz ove muške polutke - napisala je Ecija

Ecija Ivušić, nekad TV voditeljica, a danas voditeljica na radiju Extra FM iznenadila je pratitelje na Instagramu objavom u kojoj je pisala o svojoj lijevoj i desnoj strani lica, a to je povezala i s muškom i ženskom stranom.

-  Kažu da je desna strana tijela ženska, kreativna i intuitivna, a lijeva muška i intelektualna. Ne znam da li je slučajno, ali mušku oduvijek skrivam. Kosom, rukom. Nekako ju uvijek uspijem zataškat. Nažalost ili na sreću usta ne uspijem često pokrit pa tu iziđe svašta. Najčešće iz ove muške polutke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kažu da je desna strana tijela ženska, kreativna i intuitivna, a lijeva muška i intelektualna. Ne znam da li je slučajno, ali mušku oduvijek skrivam. Kosom, rukom. Nekako ju uvijek uspijem zataškat. Nažalost ili na sreću usta ne uspijem često pokrit pa tu iziđe svašta. Najčešće iz ove muške polutke. A muški se s muškima bore, pa se borimo. Nedavno sam naučila dobro baratati svojim stranama, pa sad radije prebacim kosu na drugu stranu i pokažem ovu mušku, a pričam ženskom. I zasad mi dobro ide. A kažu i da mi i nije baš muškobanjast lijevi profil 😅 #ubilaPričom #koPravoZensko #alJeProfilMuški 🗣🧠 #ecipeciquotes . . . #blondediaries #hairblonde #curlyhairstyles #ruzahair #blonde #hair #hairdiaries #fridayiminlove

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

A muški se s muškima bore, pa se borimo. Nedavno sam naučila dobro baratati svojim stranama, pa sad radije prebacim kosu na drugu stranu i pokažem ovu mušku, a pričam ženskom. I zasad mi dobro ide. A kažu i da mi i nije baš muškobanjast lijevi profil - napisala je Ecija pokraj fotografije koja je brzo dobila skoro 3000 lajkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Romeo, o Romeo. Zašto si Romeo? #queenofmycastle #🏰

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije