Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hedonizam

Ecclestoneice na antistresnu terapiju došle u Dubrovnik

slavica ecclestone (1)
Grgo Jelavić/PIXSELL
14.07.2012.
u 15:00

Mama je kćeri i Omara Khyamija počastila stonskim kamenicama, šampjerom i tortom od skorupa

Obitelj je jača od svega, poruka je koju su s dubrovačkog Straduna poslale dame obitelji Ecclestone – Slavica, Tamara i Petra. Pozirajući u toaletama nasmijale su se u brk dvojici muškaraca – Martinu Peckhamu koji je 28-godišnjoj Tamari nedavno prijetio otmicom. Ali i ocu i bivšem suprugu Bernieju Ecclestoneu (81), kojem su i javno zamjerile što se u svibnju zaručio 49 godina mlađom Fabianom Flosi.

– Iza nas je težak životni period. Ovo je naš način da pobijedimo stres – kazale su fotoreporterima, nakon što su se spustile s jahte “Diamonds are forever”. Nakon šetnje starom gradskom jezgrom zaputile su se u riblji restoran, namjerno zaobilazeći susjedni ugostiteljski objekt u koji su godinama odlazili na obiteljske večere. A u koji je Bernie kasnije dovodio novu izabranicu.


Upoznavanje obale


U njihovoj je pratnji bio i Tamarin partner, 34-godišnji Omar Khyami. Upravo njemu, kojemu je ovo prvi posjet Hrvatskoj, domaćica Slavica odlučila je pokazati draži obale. Družinu je počastila menijem na kojem su bile stonske kamenice, šampjer i torta od skorupa ukupne vrijednosti od oko 3000 kuna. Jučer tijekom dana svi su otplovili na izlet u Crnu Goru. Nakon kratkog susreta s Tamarom, bivša gospođa Ecclestone i Petra natrag će u London.

– Slavica mi je rekla da je u Hrvatskoj do subote. Čujemo se svaki dan – otkrio je Zlatko Mateša, prijatelj 54-godišnjakinje.

O vezi - prekomplicirano

U posjetu Hrvatskoj, rekao nam je, nije obilazila rodbinu, a naš pokušaj da doznamo je li gospođa Ecclestone ponovno zaljubljena, tajnovito je odgovorio: “To je pitanje prekomplicirano za mene!”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije