Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon terorističkog napada

Eagles of Death Metal završili koncert koji su prekinuli teroristi u Parizu: 'Ne možemo dopustiti da loši pobjede'

eagles of death metal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.02.2016.
u 07:41

Američku rock-skupinu oduševljeno je pozdravila publika u koncertnoj sali Olympia, a mnogi od njih preživjeli su napad.

 Eagles of Death Metal vratili su se u utorak u Pariz kako bi priredili koncert za koji je njihov frontmen Jesse Hughes rekao da je njihova "sveta dužnost" nakon što ga je prekinuo smrtonosni teroristički napad 13. studenoga.

Američku rock skupinu oduševljeno je pozdravila publika u koncertnoj sali Olympia, a mnogi od njih preživjeli su napad.

Koncert skupine u sali Bataclan prije tri mjeseca prekinut je napadom trojice terorista koji su ubili 90 ljudi, a napad je bio dio usklađenih napada islamskih militanata diljem Pariza u kojima je ubijeno 130 ljudi.

– Ne mogu dopustiti da loši dečki pobijede. Moram ponovno biti sa svojim prijateljima. Moramo ovo završiti ne za nekoga drugog, nego za nas. Govorim o svima koji su bili u Bataclanu – rekao je Hughes u intervjuu za francusku televiziju Tele.

Preživjeli iz Bataclana su pušteni na koncert besplatno po uputi skupine. Članovi rock skupine iz Kalifornije odali su poštovanje žrtvama na improviziranom spomeniku u koncertnoj sali u prosincu kada su nastupili s U2.

Hughes je u intervjuu ponovio svoju potporu posjedovanju oružja rekavši kako bi dopuštenje da se nosi oružje spriječilo da neki ljudi budu ubijeni 13. studenoga.

"Je li vaša francuska kontrola oružja spriječila da i jedna j..... osoba umre u Bataclanu? I ako itko može na to odgovoriti želio bih to čuti jer mislim da nije."

>>Eagles of Death Metal večeras u Parizu: 'Bit će to normalan rock-koncert, zabavit ćemo se'

>>Eagles of Death Metal nakon mjesec dana ponovo nastupili u Parizu

Komentara 3

MR
MRUDante
08:50 17.02.2016.

g_lu_pi ameri.

Avatar javorko
javorko
08:46 17.02.2016.

nesto vam u toj prici ne stima

JO
Jole1958
17:34 17.02.2016.

Ne treba nam američka sloboda u kupovini i nošenju oružja. Da li bi napad bio spriječen da se u Francuskoj i drugim EU zemljama slobodno kupuje oružje? Vjerojatnije bi bilo više napada i ubojstava. Ne samo terorističkih. Dovoljno je vidjet broj ubojstava u Americi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije