Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ga sram

E. Iglesias otkrio na koncertu: Imam najmanji penis na svijetu!

iglesias
Pixsell
29.07.2011.
u 14:40

– Mnogi moji prijatelji izgubili su nevinost s prostitutkama, ali ja sam želio čekati onu pravu – priznao je sin jednog od najvećih zavodnika Julija Iglesiasa koji je navodno spavao s dvije tisuće žena.

Pjevač Enrique Iglesias šokirao je svoje obožavatelj kada im je na koncertu u Melbourneu rekao da ima najmanji penis na svijetu.

– Kakve veze ima dobar španjolski izgled s veličinom penisa? Možda izgledam kao zavodnik, ali imam najmanji penis na svijetu. Ozbiljno mislim – rekao je 36-godišnji Enrique pred tisućama obožavatelja. Na tu iskrenu izjavu potaknuo ga je komentar jedne obožavateljice koja mu je uzviknula da je zgodan.

Iglesias je s obožavateljima podijelio i tajnu da je nevinost izgubio sa 25 godina. Svojoj prvoj partnerici slagao je da mu je 17, a seks je trajao deset sekundi. Prije nego je to otkrio, na pozornicu je pozvao trojicu muškaraca, a zatim se obratio njima i ostatku publike:

– Mnogi moji prijatelji izgubili su nevinost s prostitutkama, ali ja sam želio čekati onu pravu – priznao je sin jednog od najvećih zavodnika Julija Iglesiasa koji je navodno spavao s dvije tisuće žena.

U prijašnjim intervjuima Enrique je otkrio da uvijek ima problem pronaći dovoljno mali prezervativ. Pjevaču je čak bilo ponuđeno na reklamira ekstramale kondome.

Deset je godina u vezi s bivšom ruskom tenisačicom Annom Kournikovom.

Ključne riječi

Komentara 21

MO
moveax
13:59 31.07.2011.

Napokon da i mi s malim ******* imamo svoje zastupnike medju poznatima! Ovo je prilika, izadjimo van neka se cuje za nas!

TI
Tisikomunjara
15:50 29.07.2011.

Možda ima maili penis, ali tip ima muda.

ZM
zmaj5
15:47 29.07.2011.

I to je za naslovnicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije