Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhode

Dvogodišnja kći Mille Jovovich već ne voli dosadne paparazze

milla jovovich
pixsell
22.04.2010.
u 09:37

Malena Ever Gabo često glumici kaže kako bi rado potrgala fotoaparate i kamere ljudi koji ih prate i ometaju je u bezbrižnoj igri u parku.

Biti dijete poznatih roditelja često nije nimalo lako. Taj teret na svojim leđima osjeća i dvogodišnja kći glumice Mille Jovovich kojoj su već sada paparazzi na crnoj listi. Malena Ever Gabo često mami kaže kako bi tim ljudima slomila njihove kamere i fotoaparate jer je ometaju u igri.

- Često me moli da idem s njom u park i onda joj moram objašnjavati kako to nije nimalo pametno jer će nas fotografi sigurno slijediti. Teško je objasniti djetetu od dvije godine zašto se to događa - kaže lijepa glumica dodajući kako ona sama ponekad i ne uoči paparazze, a njezina kći već ima "radare" za njih i primijeti ih odmah.

Ključne riječi

Komentara 1

AC
*,acide*,
11:48 22.04.2010.

Pazi napisali MiLLa JovoviCH umesto normalno kako i treba Mila Jovović da bi ispalo da se radi o strendžerki koja nema veze sa nama, a u njoj kipti Srpskocrnogorska krv !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije