Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbor za miss

Dvadeset krasotica užurbano se priprema za veliko finale

miss hrvatske
Miss Hrvatske
22.08.2013.
u 22:28

Subota u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu biti će u znaku ovih prekrasnih djevojaka

Vrijeme prebrzo prolazi za dvadeset ljepotica i organizatore izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta jer toliko toga se treba odraditi, a dan je prekratak. Pristigle iz svih krajeva Hrvatske, s koferima punim mladenačkih snova, djevojke pažljivo prate upute organizatora, savladavaju sve što se od njih traži i željno iščekuju subotnju večer i trenutak kada će se upaliti svjetla pozornice.

- Djevojke su prepune pozitivne energije, marljivo rade na uvježbavanju koreografija i naravno, svaka od njih uzbuđena je i priželjkuje pobjedu. Neke su u minimalnoj prednosti jer imaju iskustva s hodanjem po pisti i poziranjem, ali ta će se razlika do subote navečer rasplinuti i sve do jedne će zablistati u punom sjaju svoje ljepote - kaže Iva Loparić Kontek, casting manađerica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Subota u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu biti će u znaku ovih prekrasnih djevojaka, a za dobru zabavu svih cijenjih uzvanika pobrinu će se popularna voditeljica  Danijela Trbović, potom iskusni plesač Ištvan Varga, pjevač Sandi Cenov, tamburaški sastav Mejaši koji su vlasnici apsolutnog ljetnjeg hita „Zorica“ i mnogi drugi.

U žiriju će sjediti Leonarda Boban, dizajnerica, Maja Nikolić, Miss Hrvatske 2012., Sanja Faber, voditeljica Högl Shoe Fashiona za Hrvatsku, Maja Batić, predstavnica CHI professionala, Miroslav Ćiro Blažević, nogometni trener, Kristijan Mesaroš, tenisač,  Aleksandar Milojević, estetski kirurg, Ivica Zanetti, vodeći hrvatski frizer, Dušan Bućan, glumac te predstavnici Zlatarne Celje i Direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

>>Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta u zgradi NSK u Zagrebu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije