Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet u akciji

Dva dana nakon ozlijede glave, Halle Berry trči s kćeri Nahlom

halle berry (1)
splash/red dot, pixsell
20.07.2012.
u 16:10

Halle se ozlijedila na snimanju trilera "The Hive", no ozljeda nije bila ozbiljna te je isti dan puštena iz bolnice. U četvrtak se vratila na set, gdje je viđena u igri sa svojom jedinicom u stankama tijekom snimanja

Nakon što je u utorak završila u bolnici kad je glavom udarila o beton, 45-godišnja oskarovka Halle Berry u četvrtak je već trčkarala ulicama Los Angelesa s četverogodišnjom kćeri Nahlom.

Halle se ozlijedila na snimanju trilera "The Hive", no ozljeda nije bila ozbiljna te je isti dan puštena iz bolnice.

U četvrtak se vratila na set, gdje je viđena u igri sa svojom jedinicom  u stankama tijekom snimanja. Djevojčicu je u posjet mami doveo otac Gabriel Aubry (35), bivši partner glumice koja je trenutačno zaručena za francuskog glumca Oliviera Martineza (46).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije