Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje od kolega

Duško Valentić: Neću u mirovinu do stote!

Foto: Nova TV
1/3
03.02.2017.
u 10:30

Glumac je rođendan proslavio na setu serije "Zlatni dvori" ali i u krugu obitelji i obje je proslave usporedio s manjim svadbama

Poznati glumac Duško Valentić proslavio je 67. rođendan na setu serije “Zlatni dvori”.

– Nama je svaki dan kao rođendan jer u ekipi vlada odlična atmosfera – rekao je Duško koji, iako taj dan nije morao raditi, nije propustio doći slaviti s kolegama.

– Donijeli su i darove, što me baš iznenadilo. Kako sam ja njih iznenadio domjenkom, tako su oni mene darovima – otkrio je. Proslavio je rođendan i u krugu obitelji i prijatelja, a obje proslave usporedio je s manjim svadbama.

– Meni svadbe dobro idu jer sam dosad imao dvije pa znam organizirati takve proslave – našalio se. Na pitanje što bi sam sebi poželio, odgovorio je:

– Želim da mi bude kao dosad jer ću tako biti više nego zadovoljan. I još posla jer svi zapravo želimo raditi.

U godinama je kada mnogi odlaze u mirovinu, ali on ne razmišlja o tom.

– Neću još završiti karijeru. Gotovo cijeli život proveo sam u Gavelli, gdje sam imao privilegij glumiti sa Zvonimirom Rogozom. On je živio više od sto godina, a glumio je do stote. Ne mislim da ću doživjeti baš stotu, ali nikad se ne zna – veli. 

Komentara 1

ZN
zanne.nevenka
15:04 03.02.2017.

u svakom slucaju od srca Vam to zeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije