Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intendant veseljak

Duško Mucalo: Zabavljač sam i pjevač, to je častan posao!

mucalo (1)
Nino Strmotić/Pixsell
26.06.2010.
u 19:10

Prva plaća u HNK Split tek je u studenome pa budući intendant ne odbija gaže jer od njih živi njegova obitelj. Sinoć je bio meštar od fešte na karnevalu u Primoštenu

- Normalno da nastupam na primoštenskom ljetnom karnevalu! Pa od čega bi živjela moja obitelj da prestanem nastupati?! - iznenadio je Duška Mucala, budućeg v.d. intendanta splitskog HNK-a, naš poziv uoči održavanja fešte u Primoštenu, gdje je najavljen kao glavni meštar.

– Ako me potvrdi Gradsko vijeće Splita, ja ću kao intendant početi raditi 1. listopada, a prva je plaća, znači, tek u studenome. Što ćemo do tada jesti?! Neću valjda krasti! Ja sam estradni zabavljač i pjevač. To je časno zanimanje, time se bavim i pošteno ću odraditi sve dogovorene gaže - najavljuje Mucalo.

Ipak, ovo će ljeto za njega značiti i oproštaj od estradnih aktivnosti. Otkrio nam je, pred njim je zadnji Splitski festival.

– Za koji ću se dan lijepo oprostiti od festivala i nakon toga odraditi još dva-tri nastupa. Potom se bacam na deset sati rada dnevno u kazalištu – pun je poleta Duško Mucalo.

Napola u šali primjećuje kako bi interes medija za njega, pa i njegove nastupe, koji ga prati u posljednje vrijeme, bio dobar kada bi uspio povećati cijenu svojih gaža. Međutim, nije nam rekao koliko je dobio za nastup u Primoštenu. To je, kaže, poslovna tajna. Tvrdi manje od tisuću i pol eura, koliko se špekulira da je plaćen njegov nastup.

Ključne riječi

Komentara 12

JM
ja-ma
20:42 26.06.2010.

Koji ste vi bijednici! Jel vas čovjek kruha prosi?!Ma dajte odjebite!!!

JM
ja-ma
20:43 26.06.2010.

Ovo dolje ide ove ispod mene,a ne VL-u.VL je prvi puta korektan prema ovom čovjeku koji nikome nije ništa skrivio.

Avatar jura-100
jura-100
19:41 26.06.2010.

Nema potrebe da se tako revno baca na posao u kazakištu - neće on tu biti dugo... na našu sreću. Zaista je tužna zemlja u kojoj lokalni ridikuli i zabavljači mogu postati intendanti kazališta.... DEBELI Balkan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije