Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za neke nove klince

Duško Lokin odbio poziv da sudjeluje u showu Farma

duško lokin
30.01.2010.
u 15:57

Tjedan dana prije, dok je s prijateljima feštao na jednoj privatnoj farmi, nazvao ga je Siniša Svilan i upitao bi li sudjelovao na Farmi Nove TV. Lokin je rekao da će razmisliti, a potom je poziv odbio.

Među poznatim osobama koje su dobile poziv da sudjeluju u Farmi našao se i Duško Lokin. Tjedan dana prije, dok je s prijateljima feštao na jednoj privatnoj farmi, nazvao ga je Siniša Svilan i upitao bi li sudjelovao na Farmi Nove TV. Lokin je rekao da će razmisliti, a potom je poziv odbio.

 – Farma je izvanredna prilika za mlade i neafirmirane ljude koji tek traže svoju šansu u životu – rekao nam je poznati pjevač.

 A kako se priča, na Farmi, koja kreće za dva mjeseca, okupit će se zvijezde Red Carpeta – Ava Karabatić, Goga Buzov i ekipa.

 U freak show, koji će sigurno naći svoje gledatelje, zvijezde s 40-godišnjom uspješnom karijerom teško bi se snašle. Stoga ne iznenađuje odluka Duška Lokina da u njoj ne sudjeluje.

 Inače, licenciju popularne emisije otkupile su i susjedne države, pa se Farma u protekloj TV sezoni našla među najgledanijim emisijama i u Sloveniji i u Srbiji. Na slovenskoj Farmi, odnosno Kmetiji, situacija nije nimalo drukčija nego na našoj. I kod susjeda se vidi svašta, od pipanja pod plahtama, nudističkih ekshibicija, poljubaca, senzualnog tuširanja i, dakako, neizbježnih svađa. Natjecateljicama srpske Farme nije bilo strano ni potući se.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije