Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokacija

Duško Lokin ismijao Dolores Lambašu jer suosjeća s Lasićem

duško
Žarko Bašić/Pixsell
27.10.2010.
u 21:00

– Njima ta razlika ne smeta, a ja to nabacivanje doživljavam kao kompliment. Dalje od toga ne idem ni koraka. Čovjek sam showbizza, krećem se među manekenkama, idem na partyje... puno puta mi se to dogodilo – kaže Lokin.

Iako će se premijerno izvesti na ovogodišnjem Zadarfestu, pjesma Duška Lokina “Ja sam papak” već budi zanimanje. Razlog tome je trokut Lasić-Lambaša-Radeljak koji je Lokin opjevao u pjesmi.

Šarmer i veliki ljubavnik

– Rekao sam skladatelju Želimiru Škarponeu da želim pjevati nešto veselo i aktualno. Gledao sam često Franu Lasića, odličnog glumca, zgodnog muškarca...

Pravi je hollywoodski tip, šarmer, veliki ljubavnik, a kad je došao u financijsku krizu, pojavio se tajkun Dikan i oteo mu ljepoticu Dolores. Taj trokut me inspirirao za ovu pjesmu – kaže Lokin.

Kao zvijezda i sam je osjetio kako to izgleda kad mu se nabacuju djevojke koje mu po godinama mogu biti kćeri, ako ne i unuke.

– Njima ta razlika ne smeta, a ja to nabacivanje doživljavam kao kompliment. Dalje od toga ne idem ni koraka. Čovjek sam showbizza, krećem se među manekenkama, idem na partyje... puno puta mi se to dogodilo. No kad otkriju da nisam tajkun, da nemam jahtu, a i nisam zainteresiran za avanture, pobjegnu glavom bez obzira – kaže Lokin koji je u sretnom braku 40 godina.

Supruga Anuška, kaže, nije ljubomorna jer zna da je Lokin tradicionalan muškarac kojemu bi takve situacija samo zakomplicirala život.

Smeta mu što mladi danas sve gledaju kroz novac.

– Nažalost, misle kako je normalno da mlada, lijepa žena, umjesto mladog i lijepog muškarca, pokraj sebe ima starog, debelog ili ćelavog tajkuna koji je vozi u jahti ili skupom Mercedesu ili džipu – kaže Lokin.

Životna priča sponzoruše

Frano Lasić jučer je bio nedostupan, a Dolores Lambaša odbila je komentirati pjesmu. O njihovim reakcijama Duško ne razmišlja jer je, kaže, sve već rečeno.

– Bitno je da se to dogodilo i stalno se događa. Ispada da svatko tko ima novca, jahtu ili skupi auto može ljepšem i mlađem oteti djevojku. To je žalosna činjenica i kao velikog obožavatelja Frane Lasića to mi je i osobno zasmetalo. To je životna priča mlade sponzoruše. Danas su česte, no nijedna nije imala odjek kao ova – kaže Lokin.

Komentara 11

JM
ja-ma
17:24 28.10.2010.

Pardon@husli ima pravo nije tupe to je perika.

MI
Milas
08:53 28.10.2010.

Lokin, bojim se da se malo zeznuo. Naime, i Lasić je ohoho stariji od Lambašice, i Lasić ćelavi - mislim da čak ima manje kose na glavi od Radeljaka. Ljudi zaboravljaju da je ženama - većini - novac najveći afrodizijak.. Gladnoj, goloj i bosoj baš ni jednoj ženi nije do ljubavi. I dalje, i zgodni muškarci ostare, oćelave, poružne.

HU
husli
17:20 28.10.2010.

Sad će mu Dikan ukrasti periku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije