Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija 'Sve za nju'

Dulji shoping i jeftiniji kokteli za žene sutra u centru grada

Instagram #petrinjska (1)
Foto: Instragram
1/3
15.10.2013.
u 12:34

U srijedu 16.10.2013. multibrand dućan #Petrinjska7 i Bar & Club Babbar prvi put organiziraju noćno događanje pod imenom 1Late nite Petrinjska 71.

U srijedu 16.10.2013. multibrand dućan #Petrinjska7 i Bar & Club Babbar prvi put organiziraju noćno događanje pod imenom 1Late nite Petrinjska 71. S obzirom da je mjesec listopad tradicionalno u svijetu asociran s borbom protiv raka dojka tako će se i ovo premijerno izdanje događanja uključiti u navedenu humanitarnu kampanju.

Budući da je rak dojke u izuzetno velikom porastu kako kod mlade, tako i kod \'starije\' populacije žena, važnost preventivne kampanje „SVE za NJU, najbolju prijateljicu“ je u djelovanju na više razina - od prve informacije o bolesti, potom o važnosti i načinu samopregleda, informacije o redovnom pregledu i nadalje, informacije o Centru za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka

Osim humanitarne note ove akcija za cilj ima i oživljavanje centra grada koje je u zadnje vrijeme oblježeno uglavnom zatvaranjem ugostiteljskih i trgovačkih objekata. Posebno za ovu priliku multibrand dućan #Petrinjska7 će raditi produženo do 22 sata, a u periodu od 20-22 sata nova kolekcija biti će na popustu 10% za sve vrste plaćanja. U isto vrijeme Bar & Club Babbar je pripremio nastupe renomiranih zagrebačkih DJ-a, a pripadnice nježnijeg spola moći će uživati u koktelim po promotivnim cijenama.

>>U 2012. od raka dojke oboljelo više od 1000 žena

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije