Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najotkačeniji

Duje Stanišić iz HTZ-a zbog pjesme je izbačen iz srednje škole

duje stanisic
Foto: pixsell
1/6
07.05.2010.
u 13:29

Odmalena je volio raditi budalaštine i tako zabavljati okolinu. Jednom prilikom je tako iz zafrkancije obukao djedove bokserice i mamine kućne papuče, i to smatra svojom najboljom odjevnom kombinacijom.

Kad bi se među kandidatima showa “Hrvatska traži zvijezdu” birao najotkačeniji i najsmješniji, ta bi titula bez sumnje pripala Duji Stanišiću. Glasni i simpatični 23-godišnji dečko iz Petrčana pokraj Zadra, prema riječima svog dvije godine starijeg brata Roka, uvijek je bio tako lud.

– Oduvijek je bio nenormalan. Pravio je gluposti od malih nogu i uvijek se zafrkavao na tuđi, ali i na svoj račun – priča Roko. Roditelji Emilija i Edo nisu imali toliko posla sa sinovima Rokom, Vicom i Lujom koliko s razigranim i raspjevanim Dujom.

– Izbacili su ga iz srednje škole jer bi često usred sata znao ustati i zapjevati, budući da mu je u školi bilo dosadno. Kad su ga zbog pjevanja izbacili, mama je otišla u školu i zatekla Duju kako nasred hodnika pjeva “Svi me znaju u mom kraju” – prisjetio se Roko.

Zbog svega je završio na razednom ispitu koji je uspješno položio i maturirao. Za njegovo pjevanje ništa više razumijevanja nisu imali ni ukućani koji bi ga ušutkavali čim bi počeo puštati glas. A otkako je prije dvije godine počeo pjevati u jednoj klapi, od njegova gromka glasa mira nemaju ni susjedi. Koliko je volio pjevati, Duje je volio, kaže Roko, i dobro pojesti.

– Kad je bio mali prvo bi ručao doma, ali to mu nije bilo dosta pa bi se spustio do bake i onda na povratku kući zaspao na stepenicama od umora – otkriva Roko uz smijeh dodajući kako su u obitelji najsretniji kad Duje spava jer je to jedino vrijeme kad je miran. Svojim glasom Duje je pokušao šarmirati i cure, no to mu baš nije polazilo od ruke.

– Kad bi mi doma prigovorili da prestanem pjevat’, smirio bih se najviše dvije-tri minute i onda udri opet. O susjedima neću ni govoriti, stalno sam se svađao s njima. Ali danas su jako ponosni na mene i dolaze na sve moje nastupe uživo – pohvalio se Duje priznavši i sam kako je bio sklon nevoljama kad je bio mali i krivnju prebacio na gene. Duje je po profesiji kuhar, ali stajanje nad štednjakom nije mu tako omiljeno.

– Dvaput sam pokušao pjevanjem pod prozorom osvojiti djevojke, ali oba puta bilo je neuspješno. Tata jedne cure pustio je psa na mene, a nije bio baš bezopasan. Druga cura valjda se nakljukala tabletama za spavanje, "krmila" je i uopće nije čula da joj pjevam – iznio nam je Duje ljubavne neuspjehe.

Ključne riječi

Komentara 6

HR
hrvatin
14:42 07.05.2010.

Mali je legenda i dobra dusa sto mu se vidi na licu.Svi su kandidati dobri,ali Duje ima najljepsi glas i pjeva najteze pjesme i bilo bi pravedno da pobijedi na ovom natjecanju.

OB
-obrisani-
16:11 07.05.2010.

Dobar dodatak na obveznu srednju školu koja treba hrvatsku uvesti u svijetliju budućnost! Dodješ u školu,glupiraš se, zapjevašna hodniku i ako si falio manje od mjesec dana ... prodješ je s najviše nekim ispitom ako ne redovno! A kako se već sad traže većinom mladi i \"kvalificirani kadrovi\" Kao takav odmah dodješ do neke od rukovodećih funkcija pa u politiku... ma što da kažem ...svijetla budućnost za hrvatsku!

MI
mimi1
16:40 07.05.2010.

Možda sa mnom nešto nije u redu, ali ja jedva čekam da ovaj mali ispadne. Prvo, naporan je od svog uvjerenja da je duhovit. Drugo, neodgovoran je i pun sebe, pa se i ne priprema-nikad ne vlada tekstom. Treće, ponešto se razumijem u pjevanje, a i volim klapsku pjesmu, da se krivo ne shvati-on ništa osim dalmatinskih pjesama ne može pjevati, jer ciči kao da gule mačku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije