Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Duje Stanišić ispao korak do finala, a Sinišu Cmrka izbacili iz studija

htz
Autori: vp/VLM, tp
29.05.2010.
u 00:04

Svo troje kandidata osvojili su gledatelje pjesmom i osobnosti. Tako divna djeca moraju biti uzor mladima - rekla je Anđa Marić. Fox i Tony također su imali samo riječi hvale

Od troje najboljih u showu “Hrvatska traži zvijezdu” - Kim Verson, Duje Stanišić i Vilibald Kovač - u finale idu Kim i Vilibald.

- Svo troje kandidata osvojili su gledatelje pjesmom i osobnosti. Tako divna djeca moraju biti uzor mladima - rekla je Anđa Marić.

Nakon prvoga kruga, u kojem su pjevali hitove milenija, glazbena gošća emisije – Severina – otpjevala je “Lolu”. Prije nastupa Seve je rekla da bi u emisiju došla i pužući, a ponovno je pokazala razumijevanje za mlade, buduće kolege i dala im podršku. Na nekoliko pitanja Antonije Blaće Seve je odgovorila:

– Suvišno je govoriti o meni dok su tako divni kandidati u studiju.

Druga gošća, Ivana Kindl, uoči početka emisije složila se da svi kandidati dobro pjevaju, ali i priznala da osobno navija za svoju Slavonku Kim Verson. Mali incident izazvao je Siniša Cmrk koji je sjedio u studiju i svako malo muvao se gdje nije trebao, odnosno smio. Inzistirao je da pozdravi redatelja i ponovno zadavao muke TV ekipi, pa je naposljetku izbačen iz studija.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar arcanius
arcanius
09:16 29.05.2010.

iznimno mi je drago kaj Kim i Vilibald idu dalje.... osobno navijam za Kim iako sam malo zabrinut da ne bu curetak pukao nakon pobjede... i ovak je lagano emotivna (mladost + godine + neiskustvo) pa samo čekam kad buu briznula u plač..... ali se nadam da ne bu!!!.... ima jako čisti glas, ne titra i čuda može izvesti s njime!!!!.... sinoć sam mislio da su pustili spot, a ne da Kimica pjeva!!!! dok Vilibald je čisti vrag.... za njega se uopće ne brinem.... ima glas za desetku i svaki imalo ozbiljan rock ili metal band bi trebao imati takva pjevača u ekipi.... mali ima glas kao da je odrastao na whiskey-u..... svaka čast!.....

RA
rane312
09:51 29.05.2010.

Karla Zar te toliko muce frustracije?? Ocito si samo jako ljubomorna,mozda ti niti jedna haljina ne stoji posto vjerovatno imas 15-20 kilograma viska i sada ti je kriva svaka lijepa zena koja ima uspjesnu karijeru. Zalosno je to da na kraju ispada kako ti je samo RTL kao televizija i njihov program(koji je samo za osobe s posebnim potrebama namjenjen)dobar i lijepo je to da si priznala i rekla sve o sebi ovdje.Pozdrav.

KA
Karla
08:45 29.05.2010.

Sve je bilo dobro osim potpuno nepriličnog i nepotrebnog Severininog pjevanja. Ona se nikako ne uklapa u takvu emisiju i ni na koji način ne može biti uzor nikome, pogotovo ne u pjevanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije