Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon godinu dana veze

Dugo se šuškalo o njihovoj ljubavi: Bivša Mamićeva snaha i zagrebački odvjetnik su se zaručili!

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/8
28.02.2021.
u 18:30

Početkom prošle proširila se glasina kako je bivša voditeljica Monika Kravić opet zaljubljena te da je odabranik bivše snahe Zdravka Mamića, poznati zagrebački odvjetnik Fran Olujić.

Voditeljica Monika Kravić(39) zaručila se za zagrebačkog odvjetnika, Frana Olujića(43). Ni Monika ni Fran ne vole pričati puno o privatnom životu, no kako RTL Exkluziv doznaje, zaručili su se tijekom putovanja u tropske krajeve.  Tada su već godinu dana bili u vezi. 

Početkom prošle proširila se glasina kako je bivša voditeljica Monika Kravić opet zaljubljena te da je odabranik bivše snahe Zdravka Mamića, poznati zagrebački odvjetnik Fran Olujić. Fran je za 24 sata na temu svog ljubavnog života samo kratko rekao: - Ljubav s Monikom Kravić? Nikad ne komentiram svoj privatni život. 

Ipak, Fran i Monika nisu mogli dugo skrivati svoju ljubav i fotografi su ih uhvatili u ožujku prošle godine u šetnji centrom Zagreba. Par je bi dobro raspoložen i nisu se pokušali skrivati. Monika je s Marijem Mamićem u braku bila šest godina i imaju dva sina. Monika i Mario zaljubili su se 2007. godine, a vjenčali su se u hotelu Westin.

 

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
18:55 28.02.2021.

Koji tekst! Na razini VL!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije