Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna Milica

Nakon dugo vremena! Trudna Todorićeva snaha osvanula na Instagramu

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
23.07.2020.
u 11:18

Milica Todorić krajem ljeta na svijet će donijeti drugo dijete, a trudnoću, sudeći prema fotografijama, podnosi odlično.

Krajem ljeta obitelj Todorić postat će bogatija za još jednog člana kojeg će na svijet donijeti Milica, supruga Ivana Todorića. Za prinovu se doznalo u lipnju nakon što je bivša srpska manekenka snimljena s trbuščićem tijekom šetnje u centru Zagreba.

1/7

Bilo je to jedno od jedno od njezinih rijetkih pojavljivanja u javnosti s obzirom na to da Milica nastoji čuvati svoju, ali i privatnost svoje obitelji. Iako je aktivna na Instagramu, njezin je profil zaključan za javnost, no ovih se dana Todorićeva snaha ipak pojavila na mnogima omiljenoj društvenoj mreži.

Foto: Instagram screenshot

Milica je bila na frizuri u jednom zagrebačkom frizerskom salonu koji se pohvalio svojom poznatom klijenticom. – Kada dobijem ovakav osmijeh od klijenata, onda znam da sam uspio – stoji u opisu fotografije na kojoj Milica pozira s osmijehom od uha do uha s bujnim kovrčama u kosi. Za posjet salonu odjenula je maslinasti kombinezon koji je ovog puta vješto sakrio trudnički trbuščić, a sudeći prema fotografijama, Milica trudnoću odlično podnosi. 

Foto: Instagram screenshot

Novi član obitelji bit će osmo unuče bivšeg vlasnika Agrokora i propalog hrvatskog poduzetnika Ivice Todorića, a da su prvi put postali roditelji, javnost je tada izvijestio ponosan djed Ivica Todorić na svom blogu. "Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći – moju obitelj. I za nju se nikada neću prestati boriti", napisao je na svom blogu Ivica Todorić. Najmlađi sin Ivice Todorića i njegova supruga Milica Mihajlović sina su dobili u privatnoj klinici u Zürichu, no krstili su ga u Zagrebu. Milica i Ivan Todorić žive u Švicarskoj, a upoznali su se još 2009. godine u New Yorku. Oni su i jedini par u obitelji Todorić koji je uspio sačuvati svoju ljubav nakon što se urušilo carstvo Agrokor.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Edgedancer
Edgedancer
12:26 23.07.2020.

@Salonglamourzagreb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije