Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon dugo vremena

Dugo ih nismo vidjeli zajedno u javnosti: Kolinda i Jakov Kitarović uhvaćeni u Zagrebu

Zagreb: Svečano otvorenje 73. memorijala Borisa Hanžekovića na stadionu Mladost
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/9
11.09.2023.
u 08:31

U društvu bračnog para Kitarović snimljena je i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac

Hanžekovićev memorijal, međunarodni atletski miting koji se održava u Zagrebu od 1951. godine i ove je godine okupio poznata lica, a među njima i bivšu predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar - Kitarović (55) i njezinog supruga Jakova Kitarovića (54). 

Par je snimljen zajedno na tribinama na svečanom otvorenju memorijala kojeg su uveličali dolaskom i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, ali i naša proslavljena atletičarka Sandra Perković. 

VEZANI ČLANCI

U društvu bračnog para Kitarović snimljena je i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac. Inače, ne viđamo ih često zajedno, pogotovo otkako je Kolindi završio predsjednički mandat, a razlog tomu je što Jakov ne voli medijsku pozornost.

– Nije se volio, a ni dandanas ne voli se eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao – rekla je za Gloriju, pa se prisjetila nekih situacija u kojima su joj njegova pomoć i kontakti koje je imao mnogo pomogli.

Inače, Kolinda je nedavno posjetila Ukrajinu, odakle je objavila fotografije kojima je čestitala Dan nezavisnosti svim Ukrajincima. Na fotografiji nosi majicu s natpisom freedom (sloboda) te je u opisu fotografije na ćirilici napisala: "Uz vas smo, prijatelji". U travnju je, uoči svog rođendana, neko vrijeme provela u Ukrajini i tada je na društvenim mrežama opisala kako ju je samo 20-ak sati prije rođendana probudio zvuk sirene za uzbunu.

 - Samo 20-ak sati prije nego što ću postati jednu godinu mudrijom, probudio nas je zvuk tako dobro poznat Hrvatima moje generacije - zavijanje sirene za uzbunu od zračne opasnosti koje je paralo ranu kijevsku zoru Dok sam mračnim hodnicima pronalazila put u sigurnost skloništa, živote, budućnost, nade i snove djece, žena i muškaraca koji su živjeli na ulazu broj jedan zgrade u Komarovoj ulici u Umanu raspršio je ruski projektil. Ne, nisu imali nesreću živjeti na toj adresi. Netko ih je namjerno izabrao, ciljao i ubio. I taj netko za to mora odgovarati -  napisala je Grabar-Kitarović u svojoj objavi na Facebooku.

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije