Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došla je k pameti

Duetom s Cee-Loom Greenom Amy Winehouse vraća se na pozornicu

amy winehouse
AFP/Pixsell
24.01.2011.
u 16:14

S popularnim američkim reperom i soul pjevačem Cee-Loom Greenom snimila je duet, a poneki je detalj pušten u javnost. Boravili su na otoku Santa Luciji gdje Amy ima kuću u kojoj se svako malo skriva od britanskih tabloida.

Problematična Amy Winehouse našla je način kako nakon nepunih pet godina studijske stanke dobro promovirati skori izlazak novog albuma. S popularnim američkim reperom i soul pjevačem Cee-Loom Greenom snimila je duet, a poneki je detalj pušten u javnost. Neobični je par pjesmu snimio na otoku Santa Luciji gdje Amy ima kuću u kojoj se svako malo skriva od britanskih tabloida.

- Ona i Cee-Lo tako su se dobro slagali da je on rekao da neće otići iz kuće dok ne završe ovu i smisle koju drugu pjesmu - izjavio je neimenovani izvor Daily Staru.

Isti izvor dodaje da Winehouse sada možda izgleda nježno i krhko, ali glas joj je jednako moćan. Završila je rad na novom albumu koji će biti njezin prvi nakon albuma ''Back To Black'' iz 2006. godine, a Cee-Lo upravo promovira svoje novo izdanje “Lady killer”. Amy je odlučila vratiti se u velikom stilu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije