Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja

Dubravka i Tony Cetinski režirali spot za njegov novi singl 'Krik'

tony cetinski
Foto: PR FOTO
1/5
20.11.2014.
u 13:57

Pjesma govori o jakom, ponosnom muškarcu koji je zbog svojih pogrešaka izgubio istinsku ljubav i na što je sve spreman da bi se 'ona' vratila i ponovo mu povjerovala. Krik je bolniji i jači od bilo koje suze, pa i muške...

Najizvođeniji hrvatski pjevač, jedan od najpopularnijih izvođača regije Tony Cetinski predstavlja svoj novi singl ''Krik''.  Pjesma govori o jakom, ponosnom muškarcu koji je zbog svojih pogrešaka izgubio istinsku ljubav i na što je sve spreman da bi se ''ona'' vratila i ponovo mu povjerovala. Krik je bolniji i jači od bilo koje suze, pa i muške.

Istodobno sa singlom publici je predstavljen video sniman na kazališnoj pozornici, a glavni glumci u spotu su članovi Tonyjeva benda: Alen Svetopetrić, Alen Spada, Dinko Janković, Djordjija Palić, Marko Lazarić i Marko Vojvodić.

– Bend je moja druga obitelj pa sam ih odlučio predstaviti široj javnosti – izjavio je Tony te dodao: Aleksandra Milutinović na novom albumu koji pripremamo ima za sada četiri nove skladbe. Jedna od njih je upravo novi singl "Krik". Uživajte!

Režiju videospota potpisuju Dubravka i Tony Cetinski.

Autorica glazbe i teksta Aleksandra Milutinović uoči premijere pjesme "Krik" izjavila je:

– Drago mi je da mi je Tony iskazao povjerenje i da nastavljamo uspješnu suradnju koja je započela na njegovu albumu "Opet si pobijedila" sa singlom "Zar malo to je". Inspiraciju za svoj rad nalazim u vječnoj temi – ljubavi i nije važno je li se dogodila meni ili mojim prijateljima, ljubav je uvijek odličan materijal za stihove. Ne sumnjam da će uz Tonyjevu energiju i vokal pjesma doprijeti do ljudi, da će nositi publiku i na koncertima zvučati sjajno – rekla je Milutinović.

>>Tony Cetinski četvrti je mentor hrvatske verzije showa 'The Voice'

>>Tko je od njih dvojice u zabludi: Cetinski ili Joksimović?

Komentara 1

DU
Deleted user
03:04 24.11.2014.

strasno ,,,,poznat a nema komentara neki velik bre hr, strucnjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije