Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planetarno popularna

Dua Lipa prekinula vezu s 14 godina starijim redateljem: Posvećena je poslu i nema vremena za ljubav

Dua Lipa i Romain Gavras
Foto: Profimedia
1/37
04.12.2023.
u 15:40

Pjevačica Dua Lipa prekinula je ljubavnu romansu s 14 godina starijim francuskim redateljem Romainom Gavrasom.

Jedna od najpoznatijih svjetskih pop pjevačica Dua Lipa (28) prekinula je ljubavnu vezu s francuskim redateljem Romainom Gavrasom (42) nakon burne osmomjesečne romanse, prenosi The Sun. Slavna je pjevačica potvrdila kako je u vezi s Romainom, bivšim dečkom Rite Ore, a još u ožujku ove godine fotografirali su ih kako idu zajedno kući s revije Sain Laurenta na pariškom tjednu mode. 


- Dua i Romain su se razišli nakon ljetne romanse. Roman je Duu smatrao radoholičarkom, ali ona trenutno ne namjerava usporiti ni zbog čega, ni zbog koga - rekao je izvor blizak paru za spomenuti medij pa dodao kako se pjevačica sada želi fokusirati isključivo na svoju karijeru i glazbu - upravo onda kada je pred njom izlazak trećeg studijskog albuma.


Ovaj par posljednji je put zajedno viđen u javnosti prošlog tjedna u izlasku kad im se pridružio brat Due Lipe - Gjin. Jednom prilikom lijepa je pjevačica objasnila kako će njezin sljedeći album biti zaista 'osoban'. - To su različiti osjećaji i emocije koje sam imala kad sam bila slobodna. Također, to je razumijevanje. Razumjeti što želite, što trebate i što zaslužujete. Polazi iz faze shvaćanja onog kad si slobodan u potencijalno novu vezu. Onda slijede oni rani dani kad ćeš vidjeti istinu iza nekoga – jesu li stvarni ili ne. Ili tko su oni - otkrila je Dua koja je inače albanskog porijekla. 

VEZANI ČLANCI:


Podsjetimo, pop glazbenica ranije je bila u dvogodišnjoj vezi s modelom Anwarom Hadidom, inače bratom planetarno popularnih sestara Bele i Gigi Hadid, koje također nemaju sreće u ljubavi. Bella je bila u dugogodišnjoj vezi s kanadskim pjevačem The Weeknd, a Gigi iz veze s britanskim pjevačem Zaynom Malikom ima kći koju su dobili 2020. godine.  Nedugo nakon toga imali su burni prekid veze. Naime, Zayn je optužen da je nasrnuo na njezinu majku Yolandu, a zbog svega je zaradio i prijavu. U konačnici je Zayn dobio godinu dana uvjetne kazne zbog obiteljskog nasilja te obavezan tečaj kontrole bijesa.


Dua Lipa se 2021. godine susrela s bivšom hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović. Obje su sudjelovale na godišnjoj dodjeli nagrada za istaknuto vodstvo u organizaciji Atlantskog vijeća Washingtonu.  - Najtopliji pozdrav svim Albancima i Hrvatima diljem svijeta. Počašćena sam što sam imala priliku upoznati izvanrednu umjetnicu i aktivisticu, snažan glas za slobodu i žene diljem svijeta - napisala je u opisu objavljenih fotografija Kolinda Grabar Kitarović.

 

VIDEO: Tomislav Bralić i Intrade ponovno oduševili Zagreb: 'Cibona je naš drugi dom'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije