Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU IZDRŽALI

Dua Lipa prekinula romansu s mlađim bratom slavnih manekenki

Dua Lipa i Anwar Hadid
Foto: Profimedia
1/8
22.12.2021.
u 19:29

Par je zadnjih nekoliko tjedana pokušavao spasiti vezu, ali nažalost bez uspjeha. Posljednjih osam tjedana nisu se vidjeli zbog pretrpanih rasporeda. Dua Lipa snima album u Londonu, a Anwar provodi vrijeme u New Yorku, gdje je par imao zajednički stan u koji su se uselioli samo tri mjeseca nakon početka veze

Pop zvijezda Dua Lipa (26) prekinula je dvogodišnju vezu s modelom Anwarom Hadidom (22) pišu britanski mediji. Kako je kazao neimenovani izvor, presudila im je razdvojenost jer su im brojna putovanja i razdvojenost počeli predstavljati priličnu prepreku. 

Par je zadnjih nekoliko tjedana pokušavao spasiti vezu, ali nažalost bez uspjeha. Posljednjih osam tjedana nisu se vidjeli zbog pretrpanih rasporeda. Dua Lipa snima album u Londonu, a Anwar provodi vrijeme u New Yorku, gdje je par imao zajednički stan u koji su se uselioli samo tri mjeseca nakon početka veze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Anwar je mlađi brat poznatih manekenki Belle i Gigi, koje također nemaju sreće u ljubavi. Bella je bila u dugogodišnjoj vezi s kanadskim pjevačem The Weeknd, a Gigi iz veze s britanskim pjevačem Zaynom Malikom ima kći koju su dobili lani. Nedugo nakon toga imali su burni prekid veze. Naime, Zayn je optužen da je nasrnuo na njezinu majku Yolandu, a zbog svega je zaradio i prijavu. U konačnici je Zayn dobio godinu dana uvjetne kazne zbog obiteljskog nasilja te obavezan tečaj kontrole bijesa.

Podsjetimo, Dua Lipa nedavno se susrela s bivšom hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović. Obje su sudjelovale na godišnjoj dodjeli nagrada za istaknuto vodstvo u organizaciji Atlantskog vijeća Washingtonu. Britanska pjevačica albanskog podrijetla je osvojila nagradu, a Grabar-Kitarović je imala priliku upoznati je i s njom se fotografirati. - Najtopliji pozdrav svim Albancima i Hrvatima diljem svijeta. Počašćena sam što sam imala priliku upoznati izvanrednu umjetnicu i aktivisticu, snažan glas za slobodu i žene diljem svijeta - napisala je u opisu objavljenih fotografija. 

VIDEO: Gibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi mu zamjerili 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:54 22.12.2021.

Malo vuce na Gay

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije