Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Drugo dijete Joea Šimunića stiže početkom listopada

Josip Šimunić
Foto: Robert Gašpert
25.09.2016.
u 14:15

Šimunić ne krije da želi imati veliku obitelj.

Još samo nekoliko dana dijeli Josipa Šimunića i njegovu suprugu Christinu Marie od dolaska njihove druge bebe. Iako je termin porođaja predviđen za početak listopada, trudna Christina Marie osjeća se odlično te i dalje uživa u bezbrižnim šetnjama s 38-godišnjim suprugom i njihovim prvim djetetom, kćeri Lucijanom.

– Najesen ćemo dobiti drugo dijete. Djeca su najljepši Božji dar – rekao je Šimunić tijekom Eura u Francuskoj. Tada su njegovi prijatelji otkrili i kako im se povjerio da ovaj put priželjkuje sina.

Osim toga, Šimunić ne krije da želi imati veliku obitelj. Joe i njegova supruga često borave u inozemstvu, kod njegovih roditelja koji žive u Australiji te u Kanadi, gdje stanuje obitelj Christine Marie.

>>Joe Šimunić nije dopustio Anti Ćoriću da popije kap alkohola

Komentara 34

LJ
LJU39
16:10 25.09.2016.

joe legendo mnogi te pljulju jer nemaju karakter ni srce kao ti i oni nebi ucinili za domovinu nista pa te zato njihov mozak i pokvareno srce i nemoze razumjet...al svoje ljude znaju razumjet i branit..hrvatska ima previse juda koji bi na tvom mjestu odbili hrvatsku reprzentaciju tada..sretno josipe i bog nek te cuva i tebe i tvoju obitelj..

TA
taxiico
15:51 25.09.2016.

samo lajte. nemate pojma tko je Joe

HR
Hrvattt
16:39 25.09.2016.

Sve najbolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije