Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgleda prekrasno

Drugi put u tjedan dana ostavila dijete kod kuće i izašla sa suprugom

Tamara Ecclestone
Foto: screenshot/youtube
12.04.2014.
u 16:49

Par ne želi da njihovi odnose zahlade nakon rođenja djeteta pa je Tamara Ecclestone viđena sa suprugom na intimnoj večeri u japanskom restoranu.

Tamara Ecclestone drugi put ovaj tjedan ostavila kćerkicu Sofiju kod kuće i izašla sa suprugom Jay Rutlandom.

Par ne želi da njihovi odnose zahlade nakon rođenja djeteta pa je Tamara viđena sa suprugom na intimnoj večeri u japanskom restoranu. Ovo je već njihov drugi spoj u samo šest dana, a čini se kako su jednako zaljubljeni kao i na početku, piđe Daily Mail.

U eleganatnoj crvenoj haljini pokazala je zavidnu liniju, a suprug se nije ni na trenutak odvajao od nje.  Par je presretan zbog rođenja kćerkice, a  Tamara je izjavila kako je: Rođena da bude majka".

>>Tamara Ecclestone tek rodila, a već izgleda sjajno!

 

Komentara 2

Avatar billybull
billybull
17:49 12.04.2014.

kliknete li na "daily mail" doci cete do originalnog clanka...I ako je vase poznavanje engleskog samo prosjecno, odmah cete primijetiti kojiko je lose I s nerazumijevanjem preveden doticni clanak....ovo postaje smijesno...

BI
billynik
22:58 12.04.2014.

I to je vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije