Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Dražen ozlijedio kralježak i ostao u bolnici, a Soraja istegla ligamenat

drazen big brother
/
15.04.2011.
u 14:58

Dražen pao u Koloseumu i mora ostati do ponedjeljka u bolnici, a Soraja je s pregleda vraćena kući i mora mirovati desetak dana

Dražen Bogdan ozlijedio se jučer tijekom igara u Big Brother kući kada je nepažnjom pao pored postavljenih strunjača te u jednom trenutku udario u zid Koloseuma. Iako je nosio zaštitnu kacigu, produkcijski tim odlučio je Dražena odvesti na detaljan liječnički pregled.

 Na pregledu je utvrđeno da je došlo do ozljede mekog tkiva prvog lumbalnog kralješka. Ortoped je preporučio strogo mirovanje od deset dana.

 Dražen je zadržan u bolnici na dodatnom promatranju do ponedjeljka. Obitelj Bogdan je obaviještena o ozljedi.

 Soraja Vučelić je također bila na detaljnim liječničkim pregledima. Utvrđeno je istegnuće ligamenta skočnog zgloba. Soraja nije zadržana na dodatnom promatranju već se vratila u kuću. Nogu ne bi trebala opterećivati narednih desetak dana.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije