Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priroda ga oslobađa od napetosti

Dražen Čuček želi kupiti kuću na idiličnom Cresu

Dražen Čuček
23.10.2009.
u 18:24

- Od dugogodišnje prijateljice čuo sam kako se ide sama sa sobom družiti na Cres, zvučala je euforično i savjetovala mi da se prijavim na antistresni program koji centar “Tratinčica” i “Stipis” organizira na Cresu - priča glumac.

Stres je neizbježan u današnjem društvu, a toga zla nije pošteđen ni glumac Dražen Čuček kojega gledamo kao konobara Armanda u seriji “Bitange i princeze”. No on je pronašao lijek protiv stresa.

- Od dugogodišnje prijateljice čuo sam kako se ide sama sa sobom družiti na Cres, zvučala je euforično i savjetovala mi da se prijavim na antistresni program koji centar “Tratinčica” i “Stipis” organizira na Cresu - priča glumac koji je za boravka na tom otoku sudjelovao na radionicama o homeopatiji, antistresnim vježbama i dugim šetnjama prirodom. Cres mu se toliko svidio da razmišlja o kupnji kućice na tom otoku.

- Društvo na Cresu pravila mi je moja kujica Kali. Oduvijek sam htio psa, a kako sad imam svoj stan, više mi nitko ne može reći da ne smijem držati ljubimca - kaže glumac koji je poželio psa nakon što je lani na Brijunima upoznao Joku čija je vlasnica njegova prijateljica Barbara Prpić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije