Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj avanturi

Dražen Bogdan odustao od Big Brothera i vratio se kući

drazen big brother
/
17.05.2011.
u 15:42

- Zbog nesretnog događaja morao sam sve podrediti zdravlju, a avanturu života staviti na čekanje. Sada je, ipak, vrijeme za povratak u Hrvatsku i obitelj koja mi je silno nedostajala - izjavio je Dražen

Nakon mjesec dana neizvjesnosti hoće li ozlijeđeni Dražen Bogdan nastaviti natjecanje u Big Brotheru, simpatični vatrogasac iz Svetog Ivana Zeline ipak je morao prekinuti avanturu života. Iz privatne klinike u Beogradu u utorak se vratio kući supruzi Vesni i kćerki Mateji.

Produkcijska kuća Emotion, unatoč tome što se Dražen u potpunosti oporavio, odlučila je da se vrati u Hrvatsku jer prema odredbi liječnika sljedećih mjesec dana ne bi se trebao baviti bilo kakvim sportskim aktivnostima, a kako se finale bude približavalo, kandidati će izvršavati sve zahtjevnije zadatke koji bi za 50-godišnjaka bili prenaporni

- Imao sam veliku želju sudjelovati u ovogodišnjoj sezoni Big Brothera. Zaista sam sretan što sam upoznao tako različite kandidate, ali i što sam još bolje upoznao sebe. Zbog nesretnog događaja morao sam sve podrediti zdravlju, a avanturu života staviti na čekanje. Sada je, ipak, vrijeme za povratak u Hrvatsku i obitelj koja mi je silno nedostajala cijelo ovo vrijeme. Također, hvala produkciji na svesrdnoj pomoći i podršci u svakoj mojoj odluci. Iskustvo iz kuće Velikog Brata dragocjeno je unatoč tome što zbog objektivnih razloga ne mogu nastaviti s izazovom koji ću pamtiti cijeli život - izjavio je Dražen.

Ozljedu kralješka zadobio je tijekom igara kada je nepažnjom pao pored postavljenih strunjača te u jednom trenutku udario u zid Koloseuma.

Morao je strogo mirovati, a nakon četiri tjedna bolničkog liječenja i 10 dana fizikalne terapije, te dodatne kontrole kod ortopeda i fizioterapeuta, liječnici su zaključili da se u potpunosti oporavio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije