Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Dragana: Nirmal me uzeo na zub kao najveću konkurenciju

dragana (1)
Foto: RTL
1/5
18.04.2011.
u 20:00

– Ema je moj favorit. Jaka je ličnost i borac te je zanimljiva i zbog toga zaslužuje pobjedu – kaže bivša stanarka. Iako nema dečka, atraktivnoj Dragani nijedan sustanar nije zapeo za oko jer nitko nije njezin tip.

– Nirmal je ušao u Big Brother samo da bi pobijedio i gazit će preko mrtvih kako bi to postigao. Mislim da je u meni vidio konkurenciju pa sam mu zbog toga od početka bila “na piku” – kazala nam je Dragana Strahinjić dan nakon što je izbačena iz reality showa “Big Brother”. Zgodnoj kozmetičarki iz Požarevca gotovo su svi stanari dali po četiri glasa, zamjerajući joj što ih je ogovarala, no Dragana smatra da bi ishod bio drukčiji da nije četiri tjedna provela u sivilu i hladnoći otpada.

Neviđen glazbeni talent

– Ponosna sam na sebe jer sam to stoički izdržala. Tjedan dana u luksuznoj kući nije mi bilo dovoljno da pokažem što mogu i znam. Žao mi je što nisam imala priliku pokazati se u nekim kreativnim i umjetničkim zadacima – tužna je Dragana što je iz kuće izišla prije nego što je javnost upoznala njezin glazbeni talent. Naime, 27-godišnja vlasnica kozmetičkog salona završila je glazbenu školu te svira klavir i sklada pjesme. Ipak, vjeruje da je u pet tjedana uspjela odškrinuti vrata prema poslu voditeljice, što je bio i glavni razlog njezina ulaska u show.

– Mislim da mi retorika dobro ide i nadam se da je netko to i primijetio – povjerila je.

Navijam za Emu

Dok za Nirmala Kukića nema lijepe riječi te ga opisuje kao najvećeg negativca i spletkara, o “omraženoj” Emi Šuker mnogo ljepše zbori.

– Ema je moj favorit. Jaka je ličnost i borac te je zanimljiva i zbog toga zaslužuje pobjedu – kaže bivša stanarka. Iako nema dečka, atraktivnoj Dragani nijedan sustanar nije zapeo za oko jer nitko nije njezin tip. Tako je i odnos s Georgeom bio isključivo prijateljski.

– George mi je govorio da sam kraljica, lijepa i fina i naravno da su mi godili njegovi komplimenti – priznala je.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mare0801
06:41 19.04.2011.

kozmetičarke,frizerke,pedikerke i šminkerice,u moje doba u te škole su išli samo beznadežni slučajevi.

KR
kroon
08:17 19.04.2011.

ma nek je beznadezna ali je dobra riba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije