Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprepoznatljiva je

Dragana iz 'Ljubav je na selu' prije je bila plavuša, pogledajte kako je izgledala

Foto: RTL
1/5
22.03.2023.
u 11:37

Stoji li joj bolje crno ili plavo njezini pratitelji ne mogu se odlučiti jer Dragana i u jednom i u drugom slučaju za svoj izgled od pratitelja dobiva samo komplimente. Hoće li joj izgled biti adut i kada je riječ o osvajanju farmera Hrvoja tek ćemo vidjeti u narednim epizodama.

Dragana Krupljanić iz Zagreba jedna je od natjecateljica nove sezone popularnog RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu'. Ponosna je majka trojice dječaka, taksistica je, u slobodno vrijeme vježba u teretani i trenutno se bori za srce farmera Hrvoja. Pažnju gledatelja Dragana je privukla i svojim izgledom, a iako se u ovoj sezoni predstavila kao vatrena crnka na društvenim mrežama mogu se pronaći fotografije Dragane s dugom plavom kosom.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Prošle godine objavila je dvije fotografije s plavom kosom na kojima izgleda potpuno neprepoznatljivo. Stoji li joj bolje crno ili plavo njezini pratitelji ne mogu se odlučiti jer Dragana i u jednom i u drugom slučaju za svoj izgled od pratitelja dobiva samo komplimente. Hoće li joj izgled biti adut i kada je riječ o osvajanju farmera Hrvoja tek ćemo vidjeti u narednim epizodama. A zašto se baš prijavila kod Hrvoja Dragana je ranije otkrila za RTL.hr

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Kod Hrvoja me privukao izgled, čini se šarmantan, povučen je, razuman i odlučan. Volim direktno, kod mene nema igrica, a za mene je ljubav poštovanje, razumijevanje, a onda sve ostalo. Mislim da je Hrvoje spreman to dati", rekla je ova Zagrepčanka. Konkurencija su joj još dvije dame - Suzana i Marina.

"Što se tiče konkurencije, vidjet ćemo - kako će one skakutati, tako ću ja upravljati. U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno", rekla je Dragana koju često možete sresti na zagrebačkim ulicama dok sjedi za upravljačem taksija. 

"Dok vozim, osjećam se moćno. Volim brzinu jer osjećam adrenalin. Vozim već dosta dugo, u svim smjenama. U noćnim smjenama su u alkoholiziranom stanju, dok su jutarnje smjene normalnije, ali ima jako puno nervoznih ljudi", rekla je Dragana. Trenutačno je sama, u ljubavi je bila povrijeđena, a nakon rastave braka imala je samo jednu vezu.

Foto: RTL

VIDEO Večernjakova ruža: Najcjenjenija i najutjecajnija medijska nagrada koju priželjkuju svi kreativci 

 

 

Komentara 2

JU
juma
10:31 23.03.2023.

Bjezi od toga sine i to što dalje i što brze mozeš.

Avatar grbadeva
grbadeva
07:19 23.03.2023.

Dali sastvaljač članka ozbiljno misli kada veli da ona dobiva samo komplimente za izgled, ili se malo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije