Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jači od bolesti

Dragan Nikolić pušten iz bolnice i oporavlja se kod kuće

Dragan Nikolić
Foto: Youtube Screenshot
1/2
13.08.2015.
u 15:10

Dragan je nakon 6 mjeseci konačno napustio bolnicu.

Srpski glumac svoje će oporavak nastaviti kod kuće, prenosi Informer.

Iako se nije potpuno oporavio, Draganu je sve bolje pa su doktori pristali na to da ga puste iz bolnice i da oporavak nastavi kod kuće. Unatoč tome što će biti kod kuće, o njemu će se brinuti cijeli tim medicinskih sestara i bivša supruga Milena Dravić.

Glumcu blizak izvor kaže da mu je bolnica dosadila jer mu je otkako je stao na noge počeo nedostajati dom, domaća hrana i mir kojeg nema u bolnici. Doktori su zaključili da je za njegovo psihičko zdravlje bolje da bude u svom domu.

Nikolić je u veljači u Beogradu operirao slijepo crijevo, nakon čega je ležao u bolnici zbog upale pluća koja je uzrokovala porast temperature i teškoće s disanjem, što ga je dovelo u životnu opasnost, ali su ga liječnici izvukli iz teškog stanja.

>>Dragan Nikolić prebrodio krizu, počeo samostalno disati

Komentara 5

LJ
ljupcemali
17:42 18.08.2015.

kinezi protestuju ! vele nama srbija prodaje film otpisani,bitka na neretvi, a cetnici im vladaju zemljom

GL
glasno
17:47 18.08.2015.

dragan nikolic bio je sa batom zivojinovicem u milosevicevoj vladi? za batu znam da je nekoliko puta bio na brdu sarajeva odakle njegovi srbi su gadjali sarajevo

I0
ivica_01
22:14 13.08.2015.

boli mere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije