Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hugh Laurie

Dr. House čestitao Syrizi na velikoj pobjedi u Grčkoj

hugh laurie
Foto: Suzan/Press Association/PIXSELL
26.01.2015.
u 11:15

Sigurno se osjećaju kao da su osvojili veliko izdanje u Skladišnim ratovima, ali nadajmo se da su te kutije pune dobrih stvari, napisao je dr. House na svom profilu na Twitteru

Glumac Hugh Laurie, poznatiji kao dr. House, čestitao je koaliciji radikalnih ljevičara Syrizi koja je pobijedila u nedjelju na izborima u Grčkoj.

– Bravo Syriza! Sigurno se osjećaju kao da su osvojili veliko izdanje u Skladišnim ratovima, ali nadajmo se da su te kutije pune dobrih stvari – napisao je dr. House na svom profilu na Twitteru.

Budući premijer grčke bit će vjerojatno predstavnik koalicije Aleksis Cipras koji je izjavio kako su politika štednje i uvjeti međunarodnih kreditora poznatijih pod nazivom Trojka otišli u povijest.

>> Syriza pobjednik izbora u Grčkoj, politika štednje otišla u povijest

>> Hugh Laurie: ‘Pjevanje mi pruža užitak jednak vožnji Bentleyja’

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
11:50 26.01.2015.

Još da čujemo što su na svojim stranicama fejsa i tvitera objavili drugi relevantni čimbenici (Seve,Nives,Jelena....)

OR
orihenius
11:57 26.01.2015.

Hvala Hugh, kao i svaki civilizirani građanin koji čestita na otporu protiv pljačkaškog komplota bankara i političara. Samo u zadrtoj katoličkoj talibaniji poput Hrvatske se zgražavaju nad pobjedom progresivnih snaga.

BA
balic
12:13 26.01.2015.

Dr.Hous cestitao Syrizi,aha.. Cesitao im je sta ,da im ECB nece oprostit dugove. Nek im izrazi zaljenje kad pocmu prosvjedi diljem Grcke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije