Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
elegantna

Dotjerala se samo za njega: Glamurozna Jelena Rozga zablistala u večernjoj haljini

jelena rozga
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
07.03.2014.
u 18:45

Elegantna Rozga ponovno je pokazala zašto je smatraju jednom od najzgodnijih domaćih pjevačica u haljini čiji je duboki izrez otkrio Jelenina lijepa leđa

Jelena Rozga zaštitno je lice SEAT automobila za Hrvatsku, a na promociji novog SEAT Leon karavana, poznata pjevačica pokazala je svoju glamuroznu stranu u dugim haljinama Dijane Viljevac.

Elegantna Rozga ponovno je pokazala zašto je smatraju jednom od najzgodnijih domaćih pjevačica, u haljini čiji je duboki izrez otkrio Jelenina lijepa leđa.

>>Jelena Rozga nikad izazovnija: Golišava i u novom spotu

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 2

ĐE
đelek
20:43 07.03.2014.

Jako lijepo!

NO
novkovka
12:31 10.03.2014.

lijepo,samo mi od te reklame nemamo ništa,a kamoli auto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije