Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez pudera

Dosta je skrivanja; pogledajte koje su poznate žene odlučile pokazati lice bez šminke

Kesha
Foto: Pixsell
1/2
17.01.2019.
u 14:23

Kao novogodišnju odluku odlučila je pokazati svoje pravo lice, bez šminke i potpuno ogoljeno

Prekrivanje pjegica i drugih nesavršenosti na licu više nije nimalo u trendu, a pjevačica Kesha samo je jedna od onih koja je odlučila stati na kraj prekrivanju svoje prave ljepote.

Kao jednu od novogodišnjih odluka odlučila je pokazati svoje pravo lice, bez trunke šminke.

Na društvenim mrežama napisala  je kako joj je odluka voljeti sebe baš onakvu kakva jest, nesavršenu te da će pustiti svoje pjegice da se vide.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kesha (@iiswhoiis)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Da odlično izgleda bez viška šminke potvrdili su njezini fanovi. Na njezin post počeli su stizati samo komentari podrške, a neki su joj priznali da im je inspiracija da i sami pokažu svoje pjegice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alicia Keys (@aliciakeys)

Kesha nije jedina koja je odlučila pokazati svoje lice bez šminke. Prije nekoliko mjeseci slike je objavila Christina Aguliera koja se za časopis Paper fotografirala bez make-upa i izgleda gotovo neprepoznatljivo. Svoje pjegice često ponosno pokazuju i Nicole Kidman, Emma Watson i Gigi Haddid.

Pogledajte video kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke:

Ključne riječi

Komentara 1

DA
DarthVader
18:27 17.01.2019.

Bolje da se i dalje sminka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije