Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapeli su

Doris Pinčić i Ognjen Golubić jutros nisu vodili 'Dobro jutro': Nisu noćas mogli do Zagreba

Foto: Facebook
1/9
27.02.2023.
u 08:26

Umjesto njih jutros su gledatelje pozdravili Zlata Muck i Davor Meštrović koji su objasnili kako su zbog odsječenosti juga i sjevera Hrvatske Doris i Ognjen bili u nemogućnosti pojaviti se jutros na poslu

Emisiju "Dobro jutro, Hrvatska" jutros su trebali voditi Doris Pinčić Guberović i Ognjen Golubić, ali umjesto njih pred kamere su stali Zlata Muck i Davor Meštrović. Gledateljima pred ekranima i onima koji ih prate putem društvenih mreža objasnili su kako su vremenske neprilike, koje su odsjekle jug i sjever Hrvatske, krive zbog toga što se Doris i Ognjen nisu mogli pojaviti na poslu ovo jutro. 

– Lijepo vas pozdravljamo. Ovo je bila besana noć za mnoge i ne sjećam se kad se nije moglo s jednog kraja Hrvatske na drugi. Neki su nažalost zapeli satima na cesti, a o svemu ćemo više govoriti u nastavku emisije. Vaši jutrošnji voditelji trebali su biti Doris Pinčić i Ognjen Golubić, međutim Ognjen je na utrci u Splitu, a Doris je u Zadru imala neke radove i noćas nisu stigli u Zagreb, pa vas zato pozdravlja rezervna ekipa – rekli su jutros u 6.45 sati Zlata i Davor kada su pozdravili gledatelje na početku emisije i objasnili zašto je došlo do ove zamjene.

 

Ognjen, koji danas slavi rođendan, jučer je bio na maratonu u Splitu i na Instagramu je podijelio kako je izgledao dio puta iz Splita prema Zagreba prije nego što je ta dionica zatvorena za promet, a on se sa svojim suputnicima spustio prema Murteru.

 

Doris je, kako su Zlata i Davor rekli, bila u svom rodnom Zadru i zbog vremenskih neprilika zbog kojih je odsječen cestovni promet između juga i sjevera Hrvatske ni ona nije bila u mogućnosti pojaviti se na radnom mjestu. Voditeljica, koja se nedavno udala za Davora Guberovića, otkrila je i lijepu vijest kako očekuje prinovu.

– Točno je da sam trudna. Naša cijela uža i šira obitelj, veliki i mali, svi se radujemo što nam na svijet stiže još jedno malo biće – potvrdila je Doris za Gloriju i dodala kako je u drugom tromjesečju. Dobro se osjeća pa zasad ne planira rodiljni dopust, a vrijeme će pokazati hoće li raditi do kraja kao i tijekom prve dvije trudnoće.

Komentara 17

VS
vrbe.sadim
09:11 27.02.2023.

Prestrašno. Umjesto ovog prekrasnog voditeljskog para emisiju su vodile dvije pismene, inteligentne i sposobne osobe. To je nedopustivo za standarde nekad hrvatske televizije.

GA
Gargamel
13:46 27.02.2023.

Trebali su ostati na svom kamenu, kad im je tamo bolje.

GA
Gargamel
13:48 27.02.2023.

Za uhljebe ta pravila ne važe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije