Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriva informacija

Doris Pinčić: Boris Rogoznica i ja samo smo dugogodišnji prijatelji

doris
Boris Šćitar/Pixsell
01.12.2011.
u 10:00

Doris je prekjučer došla na božićnu radionicu za djecu i odrasle u Sukošanu. Pozvala ju je Borisova mlađa sestra Marina koja inače radi kao animatorica u sukošanskoj turističkoj zajednici.

– Boris i ja dugogodišnji smo prijatelji. To smo bili i mnogo prije mojeg angažmana u seriji Nove TV ‘'Larin izbor'’ – rekla je Doris Pinčić (23). Zadarsku glumicu ljuti što je romantično povezuju sa sugrađaninom Borisom Rogoznicom (24). Pjevač koji je sudjelovao u drugoj sezoni RTL-ova showa “Hrvatska traži zvijezdu” također tvrdi da mu je Doris samo prijateljica. Boris, kojega su na prošlogodišnjim audicijama zvali najvećim zavodnikom, tada je razočarao obožavateljice otkrivši da je u vezi.

Talentirani ekonomist

– Anita i ja živimo zajedno. Ona mi je najveća potpora u karijeri – rekao je tada Boris. Iako je slovio za favorita, diplomirani ekonomist iz Sukošana pokraj Zadra iz showa je ispao već u prvoj emisiji uživo. Prije je sudjelovao i u showu Story SuperNova.

Doris je prekjučer došla na božićnu radionicu za djecu i odrasle u Sukošanu. Pozvala ju je Borisova mlađa sestra Marina koja inače radi kao animatorica u sukošanskoj turističkoj zajednici. Prije tri tjedna Boris i Doris s društvom su u splitskom HNK gledali predstavu “Gola u kavezu”, a prije dva mjeseca zabavljali su se u zagrebačkom klubu.

Zvijezda najgledanije hrvatske serije u rujnu je otkrila da je zaljubljena u dečka koji nije iz glumačkog i estradnog svijeta. Tada nije željela reći njegovo ime i još ga taji.

Vjera mu najvažnija

Boris je sa 15 godina počeo raditi u klubovima kao DJ. Svira šest instrumenata. U privatnom je životu povučen, romantičan i sramežljiv, a ne može zamisliti život bez vjere. Njegova teta za Story je rekla da joj je Doris Pinčić slatka i da su Boris i ona lijep par. Sretna je, dodala je, ako se dvoje mladih voli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije