Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Često razgovaraju

Doris Dragović: Voljela bih se u Beogradu sresti s Brenom!

doris dragović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
23.01.2014.
u 11:07

Doris Dragović nakon 25 godina pojavila se u Srbiji. Pjesme su joj, kaže, spremne, a loši je komentari ne brinu, otkrila je u intervjuu za Blic

Doris Dragović nakon 25 godina pojavila se u Srbiji. Pjesme su joj, kaže, spremne, a ne brinu je loši komentari, otkrila je u intervjuu za Blic. Izjavila je i da bi se voljela u Beogradu sresti s Lepom Brenom.

– Voljela bih se sresti s Brenom jer, unatoč našim telefoniranjima, to nije to – rekla je Dragović. Otkrila je i gdje je bila sve ove godine. – Nevjerojatna je ta optička varka zvana mediji. Nisam se nigdje povukla, radim cijelo vrijeme divne, inspirativne stvari, nisam se posvetila ničemu čemu i inače nisam pripadala.

Ono što se promijenilo jest moje odmicanje od medija. Promijenile su se i moje godine – ispričala je pjevačica.

>> Doris otkrila što joj smeta u Splitu i susrela se sa starom prijateljicom

Komentara 17

DU
Deleted user
11:51 23.01.2014.

ostani ti lijepo u beogradu, nisi za bolje. povedi rozgu i severinu, tereza je sigurno vec tamo ;-)

ĆA
ćaćaća
11:48 23.01.2014.

a ja bi volio da se ti i brena ne vraćate iz bg..

MO
moskito
14:03 23.01.2014.

E moja Doris preseli u srbiju to je vjerovatno rijesenje za tebe. Tu cetnicku pevaljku koju nije sramota se nazivati "Lepa" i koja je ne davno izrazila sto misli o Hrvatima i Hrvatskoj trebalo bi za sva vremena baciti u smece jer tako izgleda i tako"peva"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije