Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo prijateljstvo

Doris Dragović: Moj novi uzor je glumica Doris Pinčić

Doris i Doris (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/3
31.10.2012.
u 10:00

Dvije umjetnice istog imena na predstavi “Lutka” kazališta Gavran ojačale su odnos

– Doris je odlična glumica, divim joj se. Neopisive je ljepote i srdačnosti i jako mi je drago čuti da je dobila ime po meni. Ipak, rekla bih da je još ljepša i milijun puta bolja od mene. Nas smo dvije imenjakinje,  ja nisam njezin uzor. Štoviše smatram da bi s obzirom na njezin talent i Doris meni mogla postati uzor. Uveseljava me i donijela je svježinu u moj život – kazala je 51-godišnja pjevačica Doris Dragović nakon predstave “Lutka” teatra Gavran na koju je došla kao posebna gošća glumice Doris Pinčić.

Susret dviju ljepotica

Dvije dalmatinske ljepotice upoznale su se prošlog tjedna u radijskoj emisiji Dalibora Petka i jedna su drugoj obećale da će se posjetiti na radnom mjestu – mlada Doris svoju je kolegicu gledala na koncertu u Lisinskom kojim je proslavila 30 godina karijere, a iskusna Splićanka glumicu na daskama kazališta. Viđenim se oduševila pa je rekla da će Pinčić čim za to bude prilike, zasigurno ponovno gledati u predstavi.

– Bila sam umorna od nastupa, ali u kazalištu sam se odmorila. Sad sam sretna i ispunjena – kazala je Dragović, a osvrnula se i na radnju predstave koja govori o ulozi žene u društvu.

Tata Pinčić prorok

– Predstava ima poruku. Mislim  da muškarci pokraj sebe žele imati pravu ženu, ne lutku. Ali eto, slika se u današnje vrijeme pomalo iskrivila –  žene žele imati muškarce – lutke pa onda i muškarci traže umjetne žene. Mislim da te pogreške ne možemo pripisivati samo njima -– poručila je iskusna Splićanka mladim djevojkama pa i Doris Pinčić kojoj je tata nadjenuo ime upravo po pjevačici.

– Volio ju je i divio se njezinu talentu. Smatrao ju je lijepom i odlučio mi je dati ime po njoj. Rekao je da se nada da ću biti lijepa i uspješna poput Doris. Nadam se da ću ostvariti karijeru poput moje imenjakinje, a ne bih se bunila ni da u njenim godinama izgledam tako dobro kao ona – iskreno je kazala zvijezda popularne serije “Larin izbor”.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
11:43 31.10.2012.

Evo opet ove bivše tajne agentice,,,svaki dan al ono baš svaki dan nešto o njoj...

Avatar billybull
billybull
12:08 31.10.2012.

dvije ljepotice? pa molim vas, pogledajte slike osobe dragovic...to je ljepotica? u tom slucaju moj je ukus totalno razlicit od vecine, jer osobno ju smatram izuzetno neuglednom...

Avatar My Style
My Style
13:15 31.10.2012.

Pa jos mladja Doris... Starija Doris da je lepotica ? Pa dobro - nije bas ruzna... ona je uvek plenila ukupnom pojavom, harizmom i glasom... Faza More, faza "Zeljo moja", faza dance 90ih.... nije se srozala na neku bednu muzicku granu kao ostatak estrade !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije