Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napisao pjesmu prijatelju

Đorđe Balašević otpjevao 'Duet' za pokojnog Kemu

đorđe balašević
Foto: Screenshot
1/2
06.02.2015.
u 09:40

Balašević je izrazio žaljenje što nije sa svojom obitelji bio na pogrebu u Sarajevu te kazao kako je ova pjesma svojevrsna sućut Kemalovoj supruzi i djeci

Pjevač Đorđe Balašević na poseban je način odao počast preminulom Kemalu Montenu koji je 21. siječnja umro u Zagrebu u 67. godini života.

Balašević mu je napisao pjesmu "Duet" u kojoj je izrazio žaljenje što nikada nisu snimili zajednički duet. Osim što je izgubio prijatelja, Balašević kaže kako je izgubio "eventualnu šansu da otpjevaju duet koji su dugo dogovarali".

U početku pjesme, Balašević je izrazio žaljenje što nije sa svojom obitelji bio na pogrebu u Sarajevu te kazao kako je ova pjesma svojevrsna sućut Kemalovoj supruzi i djeci.

Ispričao je i jednu anegdotu vezanu uz pokojnog pjevača.

– Jednom smo svirali u Banjoj Luci, bio je to susret lica s naslovnih stranica, bili su tu svi mogući likovi s estrade i oni koji su se motali oko toga. I mangupi su provalili u garderobu kroz jedan mali prozorčić i "maznuli" jaknu kožnu koja im se činila onako kao dobar plijen. To je bila Kemina jakna, to je bila jakna u kojoj su bili njegovi ključevi od auta i sve druge stvari koje bi mu zakomplicirale život. Kemo se nije brinuo, za pola sata kad je pušten glas o tome, pojavili su se ti likovi, lopuže male, i vratili jaknu. Rekli su samo panduru: "Nismo znali da je Kemina." To je cijela priča o njemu – ispričao je Đorđe Balašević

>> Pokopan Kemal Monteno, Šerbedžija jecajući i u suzama napustio groblje

Komentara 5

Avatar nijeminišta
nijeminišta
11:09 06.02.2015.

lijepa pjesma... kako samo đole zna...

ČS
Čuvaj se senjske ruke
11:28 06.02.2015.

Što mu niste pjevali kad je bio živ, kad je ostao u Sarajevu, a ti Đole "pevao" u Novom Sadu, odakle su tenkovi odlazili put Vukovara? Sramno je kako se Šerbedžija reklamira preko Keme, a nije ga dobro ni poznavao, jedino mu je trebao da zajedno s njim otpjeva duet. Ovi preko nemaju srama.

ĆA
ćaćaća
12:33 06.02.2015.

zašto mu nije pjevao dok su ga četnici grantirali po sarajevu?..zna srbija politiku..sad bi opet glumili prijatelje komšije i sanjali o novoj jugi u kojoj su bili glavni pa se malo uvlače i rone..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije