Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavi 40. godina rada

Đorđe Balašević u petak nastupa u osječkom Gradskom vrtu

Đorđe Balašević
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
17.12.2017.
u 16:03

Nastup u dvorani Gradski vrt proslava je 40. godišnjice njegova umjetničkog rada i prvi od tri u nizu slavljenička koncerta.

Legendarni Đorđe Balašević stat će u petak, 22. prosinca, pred osječku i slavonsku publiku, nakon više od tri godine.

Nastup u dvorani Gradski vrt proslava je 40. godišnjice njegova umjetničkog rada i prvi od tri u nizu slavljenička koncerta.

Nakon Osijeka, naime, Đorđe Balašević zapjevat će 26. prosinca u Areni Zagreb, te 30.prosinca u beogradskoj Štark areni. Uz dobro poznate Balaševićeve balade i njegov smisao za humor, posjetitelje očekuje i predstavljanje nove scenografije.

A da Balaševićev koncert ne treba posebno najavljivati, potvrđuje i podatak kako su tribine Gradskog vrta rasprodane u svega 24 sata od puštanja ulaznica u prodaju. Drugi dan prodaje, ni za parter nije bilo moguće kupiti kartu niti bilo gdje u Osijeku, niti internetom, pa ima i Osječana koji su sjedali u automobil i po svoju ulaznicu odlazili, primjerice, u Vukovar.

Odobrena je, ipak, dodatna količina ulaznica pa ih se može naći u sustavu Eventim ili u kafićima Dvorac, K Topu i Viva u Osijeku, zatim u vinkovačkom Fitness centru ZARA, u Hotelu Lav u Vukovaru, Uredu Turističke zajednice Donji Miholjac...

Pogledajte zavodljivi ples seksi djevojke iz spota Despacito:

Đorđe Balašević
1/8

Cijena ulaznica, inače, za parter i stajanje je 130 kuna, a za tribine i sjedenje 150 kuna.

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica:

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
19:37 17.12.2017.

u Hrvata je kratko pamćenje...volim Osijek premda nisam Osječanin ..dobri,prostodušni ljudi tamo žive...stoga nikako ne mogu shvatit kako su brzo zaboravili žrtve Domovinskog rata ..naravno ne svi ..ali oni koji odlučuju

ST
Stipan
19:40 18.12.2017.

Što ovaj radi u Hrvatskoj? I tko ga uopće sluša ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije