Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
revija

Donassy dosegla nedostižni vrh, a Klarić dečkima plisirao sakoe!

fashion.hr (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/11
17.03.2012.
u 23:35

Svoje kolekcije za jesen-zimu 2012./13. treće večeri Dove Fashion.hr-a predstavilo je šest dizajnera.

Branka Donassy – savršena! Ta jedna riječ najbolje objašnjava laboratorijski rad prvakinje našeg modnog dizajna čija je revija otvorila treću, posljednju večer Dove Fashion.hr-a na Zagrebačkom velesajmu, zdanju koje je i sagrađeno da pokazuje naše kreativne vrhunce, a danas je na izdisaju. Donassy je među prvim modelima poslala na scenu i one u kojima su suknja i jakna savršeno spojeni i pretapaju se jedna u drugu! Konstrukcijska akrobacija podsjetila nas je na neprikosnovenu veličinu ove autorice koja je i lagerfeldovski strogi kroj modela povezivala s mekim prozračnim plohama tkanine. Disciplinirala je i dekonstrukciju, dajući savršeno “poremećena” odijela.

Mislili smo: nije lako sljedećem. Ali Ivica Klarić je ostao mali genije u muškoj modi. Sjajno je istražio mušku modnu prošlost, gdje se ideal muškosti iskazivao i kaćipernim kaputićima. Klarić ih je duhovito komentirao iz našeg modnog doba: spajao je prednjicu sakoa sa stražnjim dijelom jakne s renderom, pa je čak stražnji dio sakoa uresio pliseom od nježne tkanine!

Dvojac eNVy room služio se enormno gustim naborima, volanima poput starogrčkog pepluma, ili cijelom dužinom suknji i haljina. Uzane su, pak, seksi haljine podložili geometriji i grafici. No nužno je reći: dečki, hitno mijenjajte konstruktora! Robert Sever je za San Peter je dizajnirao odličnu kolekciju torbi. Dobro je odjenuo i ekipu koja ih je nosila! Gdje pak naći odjeću u kojoj Christina Hendricks i cure iz serije Mad Men sjajno izgledaju? Kod Ivice Skoke! Pozdravljamo njegov odmak od zamornih večernjih modela! Večer je završila kolekcijom koju je za Dove napravila Aleksandra Dojčinović, odjenuvši deset naših modnih blogerica. Trebala ih je uljepšati, ali one ipak bolje izgledaju u svojoj modnoj odjeći!

Ključne riječi

Komentara 3

DO
doktorica
07:49 18.03.2012.

katastrofa...

MA
maxxxx
16:48 18.03.2012.

koji pederluk i kakav je to nedostižni vrh kad ga je ona dosegla?!

AD
adrian1
09:32 19.03.2012.

Robert Sever djeluje retardirano na slici, ali ajde barem mu dečko glumi frajerčinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije