Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Dominik Livaković pohvalio se obiteljskom fotografijom, prva mu je to objava sa sinom

Foto: Instagram
1/17
09.01.2024.
u 08:37

Livaković je na svojem Instagram profilu objavio prvu fotografiju s novorođenim sinom. Na fotografiji drži ruku svoje supruge Helene, a Helena drži bebinu ruku.

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković na veliko iznenađenje svih prije nekoliko dana postao je otac. Naime, Dominikova supruga Helena rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici njihovo prvo dijete – sina, a cijelu trudnoću sakrila je od javnosti. Ove vijesti sada je potvrdio i vratar i to obiteljskom fotografijom. Naime, Livaković je na svojem Instagram profilu objavio prvu fotografiju s novorođenim sinom. Na fotografiji drži ruku svoje supruge Helene, a Helena drži bebinu ruku. 

– 6. siječnja 2024. – napisao je u opis objave te dodao emotikon anđela i srca.

Podsjetimo, ovaj par poznat je po svojoj samozatajnosti, a kao tajnu držali su i informaciju o dolasku prinove. Livakovićeva Helena pažnju medija privukla je  tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je ''zaradila'' i nadimak ''hrvatska Meghan Markle''. Helena se godinama bavila umjetničkim klizanjem te je bila članica kluba Zagrebačke pahuljice. U listopadu 2020. godine diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, smjer industrijski dizajn. Uspjehom svoje odabranice na Instagramu se tada pohvalio i sam Livaković.

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a njihova ljubavna priča započela je prijateljstvom. Kliknuli su odmah, no nije to bila "ljubav na prvi pogled", a prvi korak napravio je Dominik. Oboje su samozatajni, a atraktivnu brinetu Dominik je očarao duhovitošću pogotovo zato što "na prvu" ne govori puno.

– Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja – kazala je Helena u intervjuu za Story.

VEZANI ČLANCI

– U životu nogometaša ne postoji radno vrijeme, ljetni ili zimski praznici. Uz sve karantene, putovanja i obaveze s klubom i reprezentacijom, djevojka je ta koja se mora prilagoditi. Uz to, imamo psa koji je velika obaveza i treba mu posvetiti dosta pažnje. S obzirom na to da mene često nema, Cruz je Helenina briga, što se vidi po tome što je Cruz više voli – ispričao je Livaković jednom prilikom.

Sretni par 2022. godine uplovio je u bračnu luku u zadarskoj katedrali sv. Stošije. Prije izricanja zavjeta bio je organiziran svečani domjenak u The Garden Loungeu u blizini zadarskog Arsenala. Nakon zavjeta vjenčanje su proslavili u otmjenom Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima, a pjevali su im Petar Grašo i Saša Matić. Nogometaš i hrvatska Meghan Markle zaručili su se 2021. godine na proljeće, a sretnu vijest tada su podijelili s uskim krugom obitelji i prijatelja, no krajem godine njezini pratitelji primijetili su da joj na ruci blista zaručnički prsten.

VIDEO Tko je tajanstvena supruga omiljenog voditelja? Upoznali su se na HRT-u, a ona izbjegava medije

 

 

Komentara 4

ED
edvardl
09:24 09.01.2024.

Zgodni su, želim im sreću, ali Saša Matić...???

AN
AnimaTor
08:47 09.01.2024.

Saša Matić ??? Pjevać iz Drvara ????????????????

DE
Delmaticus
09:46 09.01.2024.

Plodite se i množite i napučite zemlju. Želim im sreću i jednu pedagošku plesku za sašu matića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije